Prodej byty 2+1, 90 m² - Málaga, Costa del Sol, Benahavís

Prodej byty 2+1, 90 m² - Málaga, Costa del Sol, Benahavís
  • Adresa Málaga, Costa del Sol, Benahavís, Španělsko
  • Ev. č. RT1155-R4652482
  • Typ byty 2+1
  • Plocha 90 m²
  • Vlastnictví osobní

540 000 EUR

 

Byt na prodej 90 m2 Benahavís

Jedinečnost tohoto penthouse spočívá v široké škále vybavení, které přináší exkluzivní a kvalitní zážitky a jedinečnou nabídku nejkvalifikovanějšího a nejprofesionálnějšího personálu, který se postará o všechny vaše potřeby. Naše tělocvična a lázně, vybavené stroji a terapeuty nejnovější generace; klubový dům s čerstvými místními produkty; naše parkové plochy a zahrady, které jsou rájem relaxace.
Apartmán poskytuje rozsáhlé terasy, které zahrnují přirozené světlo a rozšiřují vnitřní obytné prostory ven. Má také své vlastní solárium, kde je instalována soukromá vířivka plus chill out a BBQ.
Pro ty, kteří milují slunce, má náš penthouse obrovský prostor 90 m2 pro ty nejvášnivější, kteří chtějí těžit z vitamínu D! Využijte ho pro své oblíbené koníčky, s vířivkou a grilem si prodloužíte letní dny a užijete si vlastní cvičiště nebo venkovní hřiště s dětmi!
Apartmán také může být spravován nájemním oddělením, které se o váš majetek stará, jako by byl náš vlastní. nabízíme úklidové služby, jakékoliv opravy, které potřebujete, instalace, zabezpečení.
Pokud si zase přejete svou nemovitost pronajmout, spravují všechny typy pronájmů, ať už se jedná o prázdninové, střednědobé nebo dlouhodobé. Postarají se o administrativní stránku jakéhokoli pronájmu a provedou vás jím a nájemcům nabídnou služby check-in i check-out, aby zajistili hladký přechod mezi klienty. Nenechte si ujít ty nejlepší nabídky a přidejte se k nám na FB a Instagramu

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 2+1
LokalitaMálaga, Costa del Sol, Benahavís, Španělsko
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha90 m²
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
ZařízenýAno
ParkováníAno
Terasaano (120 m²)
TelekomunikaceInternet