Prodej byty 2+1, 84 m² - Málaga, Costa del Sol, Benahavís

Prodej byty 2+1, 84 m² - Málaga, Costa del Sol, Benahavís
  • Adresa Málaga, Costa del Sol, Benahavís, Španělsko
  • Ev. č. RT1155-R4841806
  • Typ byty 2+1
  • Plocha 84 m²
  • Vlastnictví osobní

299 500 EUR

 

Byt na prodej 84 m2 Benahavís

Uvažujete o koupi rekreačního domu se 2 ložnicemi v atraktivní oblasti v blízkosti golfových hřišť a města, který nabízí dobrý výnos z pronájmu? Spravuje ho hotelová skupina Marriott se svými vysokými standardy, takže se o pronájem nemusíte starat sami - vše je řízeno profesionálně.

Apartmán je součástí turistické zástavby (žádné starosti s turistickou licencí). Jako majitel můžete apartmán využívat až 60 dní v roce. Po zbytek času je pronajímán a pro daňové účely je poskytována závěrečná roční zpráva.

Apartmán je krásně řešený, jak je vidět na fotografiích, a byl zrekonstruován v roce 2023.

Tento lifestylový resort nabízí dva atraktivní bazény a profesionální fitness centrum. Obyvatelé nebo hosté, kteří potřebují pracovat, mohou využít profesionální business centrum.

Royal Marbella Golf Resort se nachází na okraji dvou ikonických mistrovských hřišť El Paraiso Golf a Atalaya Golf a v těsné blízkosti je dalších devět golfových klubů. Hosté mají také snadný přístup k nedalekým aktivitám, jako je tenis, jízda na koni, vodní sporty a plážové kluby, které lze rezervovat prostřednictvím týmu concierge.

Potenciál příjmů z pronájmu: Využijte program pronájmu resortu a získejte bezproblémové vlastnictví a potenciální příjmy z pronájmu.

Kontaktujte nás pro prohlídku a další informace o apartmánu. Nenechte si ujít ty nejlepší nabídky a přidejte se k nám na FB a Instagramu

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 2+1
LokalitaMálaga, Costa del Sol, Benahavís, Španělsko
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha84 m²
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
ZařízenýAno
Výtahano
Terasaano (22 m²)