Prodej byty 2+1, 178 m² - Málaga, Costa del Sol, Benahavís

Prodej byty 2+1, 178 m² - Málaga, Costa del Sol, Benahavís
  • Adresa Málaga, Costa del Sol, Benahavís, Španělsko
  • Ev. č. RT1155-R4846927
  • Typ byty 2+1
  • Plocha 178 m²
  • Vlastnictví osobní

699 000 EUR

 

Byt na prodej 178 m2 Benahavís

Úžasná nemovitost se nachází v centru Benahavis, v pěší vzdálenosti od veškeré občanské vybavenosti včetně mnoha restaurací a pouhých 15 minut jízdy od Puerto Banus.

Tento byt byl dokončen v roce 2020 a je ve vynikajícím stavu. Nemovitost je rozdělena na 3 úrovně, při vstupu do předních dveří jsou dvě vynikající velikosti ložnice, které mají výhled na krásnou řeku a les, na této úrovni jsou 2 koupelny s hlavní ložnicí s vlastní koupelnou.

Při přechodu na další úroveň nemovitosti se nachází otevřená kuchyň, která se otevírá do velkého a světlého obývacího a jídelního prostoru, který se vyznačuje 4 metry vysokými stropy, které dávají nemovitosti pocit, že se nachází ve vile. Z této místnosti se vychází na velkou terasu, která se může pochlubit panoramatickým výhledem na les a výhledem na řeku, jejíž zvuky jsou dokonalým způsobem relaxace. Terasa je vyvýšená nad zemí pod ní a je skvělým místem, kde můžete pozorovat prolétající ptáky, například rybáky, a sledovat místní stádo jelenů, kteří pijí z řeky.

V další úrovni objektu se nachází velký kinosál s krbem a obrovskou pohovkou, což je nádherné útulné místo pro večerní odpočinek a sledování filmů. Na této úrovni se nachází technická místnost a třetí koupelna a mohla by sloužit jako další ložnice nebo místo na spaní pro hosty na návštěvě.

V okruhu 5 minut chůze se nacházejí obchody, bary a restaurace, sportovní zařízení včetně tenisových kurtů, golfového hřiště a posilovny, což je ideální pro dny, kdy se vám nechce sedat do auta, protože pláže Marbella jsou vzdálené jen pár minut jízdy. Tato oblast je také ideální pro jízdu na horském kole, silniční cyklistiku a pěší turistiku s velkým množstvím stezek. Vynikající místní škola se nachází 2 minuty chůze od hotelu. V okruhu 10 minut jízdy autem se nachází 9 golfových hřišť.

K nemovitosti náleží jedna velká úložná místnost a bezpečné podzemní parkovací stání.

Musí být viděn, aby byl oceněn! Nenechte si ujít ty nejlepší nabídky a přidejte se k nám na FB a Instagramu

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 2+1
LokalitaMálaga, Costa del Sol, Benahavís, Španělsko
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha178 m²
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
ParkováníAno
Terasaano (49 m²)
TelekomunikaceInternet