Prodej byty 2+1, 104 m² - Málaga, Costa del Sol, Benahavís

Prodej byty 2+1, 104 m² - Málaga, Costa del Sol, Benahavís
  • Adresa Málaga, Costa del Sol, Benahavís, Španělsko
  • Ev. č. RT1155-R4730368
  • Typ byty 2+1
  • Plocha 104 m²
  • Vlastnictví osobní

379 000 EUR

 

Byt na prodej 104 m2 Benahavís

Přízemní apartmán v prestižní městské čtvrti Benahavis v okouzlující lokalitě Marbella vyniká elegancí i funkčností. Tato rezidence je ztělesněním luxusního bydlení a pyšní se soukromou zahradou, která slouží jako oáza klidu uprostřed pulzující městské krajiny. Když vyjdete na terasu, čeká vás plynulý přechod k odpočinku a rekreaci, protože přímý přístup k bazénu vás zve do osvěžující náruče křišťálově čisté vody.

Uvnitř nabízí byt prostorné útočiště se dvěma velkorysými ložnicemi zdobenými vestavěnými skříněmi, které poskytují dostatek úložného prostoru při zachování elegantní a neokázalé estetiky. Bohatství se rozprostírá i ve dvou mramorových koupelnách, z nichž jedna je vlastní a nabízí útočiště pro relaxaci a omlazení po dlouhém dni.

Srdcem tohoto příbytku je nově zařízená kuchyň v klasickém stylu, vybavená špičkovými spotřebiči Bosch, kde mohou kulinářští nadšenci popustit uzdu své kreativitě v kulisách nadčasové elegance. Mramorová podlaha v celém domě vyzařuje sofistikovanost, zatímco bezpečnostní dveře a okna s tepelnou pojistkou zajišťují bezpečnost i pohodlí a zahalují obyvatele do kokonu klidu a pohody.

Za hranicemi apartmánu se obyvatelé ocitnou v tropickém ráji se svěží zelení a ne jedním, ale hned dvěma bazény zdobenými kaskádovitými vodopády, které poskytují dokonalé prostředí pro poklidné procházky nebo vyhřívání se na teplém středomořském slunci. Klid navíc zajišťuje 24hodinový dohled kamer, který obyvatelům nabízí pocit bezpečí a jistoty v této exkluzivní enklávě.

Tuto nabídku doplňuje žádané parkovací místo, které poskytuje pohodlí a dostupnost v lokalitě, kde je na dosah ruky každá vymoženost. Tento přízemní byt ztělesňuje ztělesnění vytříbeného městského bydlení v jedné z nejvyhledávanějších čtvrtí Marbelly, od luxusních interiérů až po idylické okolí. Nenechte si ujít ty nejlepší nabídky a přidejte se k nám na FB a Instagramu

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 2+1
LokalitaMálaga, Costa del Sol, Benahavís, Španělsko
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha104 m²
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
ParkováníAno
Terasaano (30 m²)
TelekomunikaceInternet