Prodej byty 2+1, 71 m² - Kožino

Prodej byty 2+1, 71 m² - Kožino
  • Adresa Kožino, Chorvatsko
  • Ev. č. RT1350-03094
  • Typ byty 2+1
  • Plocha 71 m²
  • Vlastnictví osobní

270 000 EUR

včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu

 

Byt - Kožino, Zadar 71,54m2

S hrdostí Vám představujeme krásný dvoupokojový byt v novostavbě nacházející se v klidné a idylické vesničce Kožino, ideální pro příjemný a pohodlný život. Kožino je známé svou blízkostí k moři, okouzlující přírodou a vysoce kvalitní konstrukcí, díky čemuž je ideálním místem k odpočinku a vychutnání si krás jadranského pobřeží.

Byt se nachází 1700 metrů od krásných pláží Jaderského moře, což vám umožňuje snadný přístup k čistému a tyrkysovému moři. Toto místo nabízí rovnováhu mezi klidným životem mimo ruch města a dostatečnou blízkostí k městské vybavenosti.

Tento byt v prvním patře se skládá z prostorného otevřeného prostoru obývacího pokoje, kuchyně a jídelny o celkové ploše 26,14 m2, což umožňuje přirozené osvětlení a vzdušnost prostoru. Ložnice o rozloze 12,92 m2 poskytuje pohodlný a klidný kout pro odpočinek. Vstupní hala 4,72 m2 poskytuje dostatek prostoru pro uspořádání vašeho vstupu, zatímco moderně řešená koupelna o velikosti 5,69 m2 je vybavena veškerým potřebným zázemím pro vaše pohodlí. K dispozici je také prostorná terasa 15,20 m2, která Vám umožní vychutnat si krásné výhledy do okolí a příjemné chvíle na čerstvém vzduchu.

Dům je postaven podle nejvyšších standardů kvality. Truhlářská dílna v bytě je z materiálu PVC v moderní antracitové barvě, vybavená třívrstvým sklem, žaluziemi a moskytiérami pro zajištění maximálního komfortu. Tepelná izolace o tloušťce 10cm se systémem Röfix přispívá k energetické efektivitě vašeho domova a dveře proti vloupání vám poskytnou naprostý pocit bezpečí.

Interiér bytu obohacují prvotřídní dubové parkety a italská keramika, které dodají prostoru elegantní a moderní vzhled. Budovy jsou vybaveny tepelnými čerpadly, klimatizačními jednotkami a podlahovým vytápěním v koupelnách, abyste měli vždy příjemnou teplotu podle svého přání.

K bytu náleží dvě nekrytá parkovací stání, která Vám umožní bezpečně umístit Vaše vozidla v blízkosti domova.

Pokud hledáte dokonalé místo pro klidný a kvalitní život u moře a špičkovou výstavbu, tento dvoupokojový byt v Kožino je pro vás ideální volbou. Zkušený a spolehlivý investor zaručí, že váš nový domov bude ideálním místem pro vytvoření úžasných rodinných vzpomínek.

Nabízíme Vám možnost financování při koupi nemovitostí.

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti (+ DPH 25% z této provize) a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Veškerou nabídku našich nemovitostí najdete na našich stránkách.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 2+1
LokalitaKožino, Chorvatsko
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná71 m²
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuNovostavba
BudovaSmíšená
Rok kolaudace2024
Rok výstavby2023
ZařízenýČástečně
Míst k parkování2
ParkováníAno
Terasaano (15 m²)
VodaDálkový vodovod
OdpadČOV pro celý objekt
TopeníPodlahové