Prodej byty 2+1, 57 m² - České Budějovice 6

Prodej byty 2+1, 57 m² - České Budějovice 6
  • Adresa Čechova 520/32, České Budějovice
  • Ev. č. RT1004-00061
  • Typ byty 2+1
  • Plocha 57 m²
  • Vlastnictví družstevní

4 690 000 Kč

včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

 

Prodej bytu 2+1 prakticky v centru Českých Budějovic

Myslíte, že koupit si byt prakticky v centru Českých Budějovic je nemožné? Nabídka bytů zde nepokrývá poptávku po nich, i přesto pro Vás jeden takový byt mám.

Exkluzivně Vám nabízím byt v super lokalitě v těsné blízkosti centra krajského města.

Byt v družstevním vlastnictví prošel kompletní rekonstrukcí v roce 2018 a je dispozičně řešen jako 2+1 s podlahovou plochou 57 m2.

Byt tvoří vstupní chodba, kuchyně, na kterou navazuje prostorná spíž. Kuchyně je vybavena kuchyňskou linkou na míru s vestavěnými spotřebiči a hřeje zde podlahové topení. Dále v bytě najdeme ložnici, prostorný obývací pokoj, koupelnu s velkým sprchovým koutem a samostatnou toaletu.

Majitelé v rámci rekonstrukce mysleli na vše. Udělány jsou nové rozvody elektřiny, vody i odpadů, natáhly se nové štuky, došlo k renovaci dřevěné podlahy, vytvořily se sádrokartonové podhledy a umístila se nová světla. Mezi ložnicí a chodbou stojí vestavěná skříň, která nabízí dostatek úložných prostor. Pokud by Vám úložné prostory v bytě i tak chyběly, je zde velký sklep v suterénu činžovního domu. Majitelé bytu mohou využívat půdní prostory přímo nad bytem. Ke společnému užívání je i rozlehlá a udržovaná zahrada umístěna ve vnitrobloku za domem.

Výhodou bytu jsou jeho nízké provozní náklady. Dům se nachází ve velmi atraktivní lokalitě Havlíčkovy kolonie. Prakticky za domem se nachází oblíbený park u Malého jezu společně s nábřežím podél řeky Malše. Zároveň je dům situován zhruba 10 minut chůze od náměstí Přemysla Otakara II. Vše máte tedy na dosah ruky.

Neváhejte a domluvte si prohlídku velmi příjemného bytu, který nabízí nadstandardní bydlení v kombinaci skvělé lokality nedaleko přírody a těsné blízkosti centra města.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 2+1
LokalitaČechova 520/32, České Budějovice
OkresČeské Budějovice
VlastnictvíDružstevní
Převod do OVne
Užitná plocha57 m²
Podlahová plocha61 m²
Plocha zahrady286 m²
Počet podlaží4
Podlaží umístění4. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaCihlová
Poloha objektuŘadový
ZástavbaObytná
ZařízenýČástečně
Výtahne
Sklepano (8 m²)
TelekomunikaceTelefon, Internet
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové