Prodej zděného bytu 2+1 o výměře 48 m2 s balkonem, na ul. Sýpka v Černých Polích.

Prodej zděného bytu 2+1 o výměře 48 m2 s balkonem, na ul. Sýpka v Černých Polích.
  • Adresa Sýpka 1352/27, Brno - Černá Pole
  • Ev. č. RT1221-01393
  • Typ byty 2+1
  • Plocha 50 m²
  • Vlastnictví osobní

5 490 000 Kč

cena k jednání

 

Ke koupi nabízíme byt v osobním vlastnictví o dispozici 2+1, který je umístěný ve 3. patře zděného bytového domu na ul. Sýpka v Černých Polích v městské části Brno – sever.
Celková podlahová plocha bytu včetně příslušenství činí 47,92 m2 + balkon 2,4 m2. Z předsíně bytu se samostatně vstupuje do obývacího pokoje, kuchyně, koupelny a na samostatnou toaletu. Menší ložnice je přístupná přes kuchyni. Vznikla rozdělením obytné kuchyně na dvě místnosti sádrokartonovou příčkou. Na kuchyni navazuje balkon s pěkným výhledem do zeleně vnitrobloku. Místnosti bytu mají výměry: obývací pokoj 18,6 m2, kuchyně 11 m2, ložnice 7 m2, předsíň 6,4 m2, koupelna 4 m2, toaleta 1 m2 a balkon 2,4 m2. Byt je orientován jihozápadním a severovýchodním směrem a je díky své poloze velmi dobře osvětlen. Sklepní prostory domu budou nyní rekonstruovány a k bytu bude přidělen nový prostorný sklep. K odpočinku je možné využívat společnou zahradu za domem.
V bytě je instalována kuchyňská linka se sporákem, koupelna je vybavena umyvadlem a větší vanou. Podlahy v pokojích a předsíni jsou parketové, v kuchyni je linoleum. Vytápění bytu je zajištěno plynovými kamny WAW, ohřev vody elektrickým boilerem. V bytě byly provedeny nové rozvody elektřiny a osazena plastová okna a dveře na balkon se žaluziemi.
V domě byly opraveny společné prostory vstupu a schodiště, dům má novou fasádu, je opravená střecha. Společenství vlastníků jednotek nesplácí žádný úvěr.
Měsíční platby za služby spojené s užíváním bytu (voda, fond oprav, společné výdaje domu) činí 2.257,- Kč za měsíc. Nad tyto platby je hrazena spotřeba elektřiny a plynu.
V domě se nachází pouze 10 bytových jednotek a je situován v širším centru města, nedaleko zastávky MHD, 5 minut jízdy od centra města. V blízkosti domu je veškerá občanská vybavenost.
Na nemovitosti není žádné zástavní právo, v případě financování hypotečním úvěrem je nemovitost možné použít jako zástavu. Byt je nově vymalován a je ihned volný k nastěhování.
Pokud Vás tento byt zaujal, domluvte si se mnou osobní prohlídku. Zajištění hypotečního servisu na míru a další služby dle individuálních potřeb klienta jsou samozřejmostí.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 2+1
LokalitaSýpka 1352/27, Brno - Černá Pole
OkresBrno-město
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná50 m²
Plocha podlahová48 m²
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Výtahne
Balkónano (2 m²)

Podobné nemovitosti