Prodej byty 2+1, 56 m² - Brno - Lesná

Prodej byty 2+1, 56 m² - Brno - Lesná
  • Adresa Brožíkova 49/11, Brno - Lesná
  • Ev. č. RT1221-01411
  • Typ byty 2+1
  • Plocha 56 m²
  • Vlastnictví osobní

5 150 000 Kč

 

Prodej bytu 2+1 (55,6 m2) s lodžií (4,7 m2), na ul. Brožíkova, Brno – Lesná

Nabízíme ke koupi byt v osobním vlastnictví o dispozici 2+1, umístěný ve 2. patře panelového bytového domu s výtahem, na ul. Brožíkova v Brně – Lesné, v blízkosti lesoparku.
Celková užitná plocha bytu včetně příslušenství činí 55,6 m2 + lodžie 4,7 m2.
Byt je orientován jižním a severním směrem s krásným výhledem do zeleně a je díky své poloze velmi dobře osvětlen.
Z předsíně jsou samostatně přístupné pokoje o výměře 18,5 m2 a 12,3 m2, kuchyně o výměře 9 m2, šatna 3 m2, koupelna a toaleta. K bytu náleží sklepní box a dále je možno využívat společnou místnost na uložení kol a kočárků a sušárnu v přízemí domu.
Byt je v původním stavu, jádro bytu je panelové, okna dřevěná, podlahy v pokojích jsou parketové. Byt je vybaven kuchyňskou linkou, sporákem, spížní skříní a policovým systémem v šatně.
Bytový dům, ve kterém se byt nachází, prošel regenerací – nová fasáda včetně zateplení, nové prostorné lodžie, nový výtah, stupačky vody v plastu, oprava vstupních prostor. Společenství vlastníků jednotek nesplácí žádný úvěr.
Měsíční zálohové platby za služby spojené s užíváním bytu (voda, teplo, fond oprav, společné výdaje domu) činí pro jednu osobu 4.116,- Kč za měsíc. Dále je hrazena spotřeba elektřiny a plynu cca 1.000,-Kč za měsíc.
Dům je v blízkosti lesoparku využívaném k procházkách a relaxaci a v jeho okolí je také veškerá občanská vybavenost - nákupní středisko, lékařské ordinace, škola, školka, knihovna, restaurace, kavárny, plavecký bazén, sportovní centrum a dětská hřiště. Od domu je rychlé spojení do centra města (MHD 12 min) i na dálnici.
Nemovitost je možné použít jako zástavu v případě financování koupě prostřednictvím úvěru.
Pokud Vás tento byt zaujal, domluvte si se mnou osobní prohlídku. Zajištění hypotečního servisu na míru a další služby dle individuálních potřeb klienta jsou samozřejmostí.

Úsporná C

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 2+1
LokalitaBrožíkova 49/11, Brno - Lesná
OkresBrno-město
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha56 m²
Podlahová plocha60 m²
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaPanelová
Výtahano
Lodžieano (5 m²)
Sklepano (1 m²)