Nové 1+kk s pěknou vyhlídkou - 6 min MHD od Václavského náměstí - Praha

Nové 1+kk s pěknou vyhlídkou - 6 min MHD od Václavského náměstí - Praha
  • Adresa Chlumova 307/3, Praha - Žižkov
  • Ev. č. RT1328-03_2024_18
  • Typ byty 1+kk
  • Plocha 31 m²
  • Vlastnictví osobní

5 790 000 Kč

včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu

 

Nenechte si ujít novou garsonku v kompletně zrekonstruovaném domě s parádním výhledem. Získejte skvělé startovní bydlení pro sebe či pro potomky nebo investiční nemovitost.

Z předsíně vejdete jedněmi dveřmi do koupelny s umyvadlem, toaletou a sprchovým koutem. Ve výklenku na chodbě jsou připravené vývody na pračku. Dalšími dveřmi vstoupíte do hlavní obytné místnosti, která je vyprojektovaná na instalaci menší kuchyňské linky. Dále si tu postavíte skříň a nábytkovou stěnu, které doplníte jídelním stolkem se židlemi a postelí. Na společné chodbě na patře je vám k dispozici praktická komora na odkládání věcí.

Okno v pokoji je orientované na východní stranu do ulice Chlumova a celou garsonku pěkně prosvětluje. Pěknou vyhlídku z něj si prohlédněte na fotografiích v galerii. Na konci ulice můžete například pozorovat, jak listy stromů v parku Vrch Vítkov mění během roku barvy.

Nová garsonka se prodává nezařízená, proto jsme vám do galerie přidali jiný ukázkový byt v domě, kde už nábytek je. Díky tomu si lépe představíte, jak hezkou domácnost tu můžete brzy mít i vy.

Vše o rezidenci Chlumova 3 a volných bytech:
Nová vinylová podlaha, dřevěná replika původního okna s trojskly, radiátory Radik Plan s termostatickými hlavicemi a samostatné měření spotřeb jsou zárukou komfortního bydlení v širším centru hlavního města.

Kompletní rekonstrukce činžovního domu:
Původní budova z konce 19. století prochází renovací s plánovanou kolaudací v srpnu 2024. Veškerými stavebními zásahy se dostane do stavu srovnatelného s novostavbou, aniž by ztratila své historické kouzlo. Součástí oprav je také nový výtah a Smartboxy ve vstupní hale.

Blízko do přírody, kousek do centra:
Přímo u domu v ulici Seifertova je zastávka MHD Lipanská, odkud vás tramvaj doveze na Václavské náměstí za pouhých 6 minut a to se v Praze počítá. Kromě toho se tato komunikace revitalizuje, takže budete bydlet v pěkném prostředí.

Na vycházky do přírody můžete chodit do nádherných Riegrovo sadů, do parku Parukářka nebo do parku Vrch Vítkov. Všude si vychutnáte snové výhledy na panorama hlavního města.

Naše divize BOUTIQ Development řídí obnovu domu, proto vám podrobně zodpovíme veškeré dotazy k průběhu stavby i samotnému bytu. Neváhejte nás kontaktovat, ať bydlíte, co nejlépe.

Velmi nehospodárná F

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 1+kk
LokalitaChlumova 307/3, Praha - Žižkov
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná31 m²
Plocha podlahová32 m²
Počet podlaží6
Podlaží umístění5. NP
Stav objektuV rekonstrukci
BudovaCihlová
Poloha objektuV bloku
Umístění objektuCentrum obce
ZástavbaObytná
Datum nastěhování1. prosinec 2024
Datum ukončení výstavby10. říjen 2024
Zahájení prodeje1. prosinec 2023
Rok kolaudace2024
Rok výstavby1870
ZařízenýNe
Výtahano
Sklepano (1 m²)
KomunikaceDlážděná
TelekomunikaceInternet
DopravaSilnice, MHD
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové

Podobné nemovitosti