Prodej rodinného domu 100 m2, pozemek 1.388 m2, Postupice - Lísek

Prodej rodinného domu 100 m2, pozemek 1.388 m2, Postupice - Lísek
  • Adresa Benešov
  • Ev. č. RT1118-01534
  • Typ
  • Plocha 100 m²

12 590 000 Kč

včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

 

Nabízíme k prodeji exkluzivní rodinný dům v malebné obci Postupice - Lísek, který splní veškeré vaše představy o ideálním bydlení. Tento nádherný dům o dispozici 4+kk a s užitnou plochou 100 m2 je ideálním místem pro rodinný život i klidné bydlení mimo ruch velkoměsta.

Klíčové vlastnosti nemovitosti - dispozice: 4+kk, užitná plocha: 100 m2, pozemek: 1.388 m2, lokalita: Postupice - Lísek, stav objektu: novostavba provedení: dřevostavba od renomované firmy Lucern s.r.o.

Tento krásný dům bude postaven s důrazem na nejvyšší standardy kvality a komfortu. Jeho provedení zajišťuje vynikající tepelnou izolaci, což se projeví nejen na snížení nákladů na vytápění, ale i na příjemném a zdravém vnitřním prostředí. Firma Lucern s.r.o. je známá svou pečlivou prací a důrazem na detail, což se odráží v každém aspektu tohoto domu.

Dům disponuje čtyřmi prostornými místnostmi, které nabízejí dostatek prostoru pro celou rodinu. Moderní kuchyňský kout je propojen s obývacím pokojem, což vytváří příjemný otevřený prostor ideální pro rodinná setkání i společenské události. Tři ložnice poskytují potřebné soukromí a komfort pro každého člena rodiny.

Obec Postupice - Lísek je ideální lokalitou pro rodinný život. Nabízí klidné a bezpečné prostředí, ale zároveň je dobře dostupná do větších měst, což zajišťuje veškerou občanskou vybavenost v dosahu. Krásná příroda v okolí je perfektní pro procházky, cyklistiku nebo jiné venkovní aktivity.

Tento dům představuje výhodnou investici do budoucna, která nabídne nejen kvalitní bydlení, ale i potenciál růstu hodnoty nemovitosti.

Kontaktujte nás pro více informací.

Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost a staňte se majiteli tohoto nádherného domu. Těšíme se na vaši návštěvu!

Velmi úsporná B

Údaje k nemovitosti

Kategorie
LokalitaBenešov
OkresBenešov
Velikost4 pokoje
Plocha užitná100 m²
Plocha podlahová100 m²
Plocha pozemku1.388 m²
Plocha zastavěná120 m²
Stav objektuNovostavba
BudovaDřevěná
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
ZařízenýNe
Bezbariérovýano
Míst k parkování4
ParkováníAno
Terasaano
KomunikaceAsfaltová, Zpevněná
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, Autobus
VodaStudna
Elektřina400V
OdpadJímka
TopeníPodlahové