Prodej apartmány, 72 m² - Gran Alacant

Prodej apartmány, 72 m² - Gran Alacant
  • Adresa Gran Alacant, Španělsko
  • Ev. č. RT1350-02726
  • Typ apartmány
  • Plocha 72 m²

270 000 EUR

bez DPH, bez poplatků, včetně provize, bez právního servisu

 

Příležitost! Nový, komplet dokončený apartmán k předání kousek od pláže! Gran Alacant, Costa Blanca

Příležitost!!! Chcete již toto léto strávit ve svém vysněném apartmánu na Costa Blanca?
Luxusní, dokončený apartmán k předání, kousek od pláže! Jedná se opravdu o ojedinělou nabídku za tuto cenu v krásném, novém komplexu.

Gran Alacant je komunita města Alicante. V okolí je veškerá občanská vybavenost jako obchody, restaurace, bary a nákupní centrum. Nachází se velmi blízko od pláže Arenales del Sol, kde je jedinečný ekosystém dun a borových hájů, vedle přírodního parku Clot de Galvany, který je považován za nedotčený přírodní prostor.

Nabízíme Vám tento luxusní, plně vybavený apartmán 3+kk kousek od krásné dlouhé písečné pláže Arenales del Sol. Nachází se pouhých 10 minut jízdy od letiště, 20 minut od centra města Alicante.
Byt má 2 ložnice, obývací pokoj spojený s kuchyní, 1 koupelnu. Podzemní parkování, sklep, klimatizace, vybavení kuchyně elektrickými spotřebiči, elektrické žaluzie a vybavení koupelny, to vše v ceně.

Dům je postaven z vysoce kvalitních materiálů. Součástí komplexu je také společný bazén, podzemní parkoviště, sklepy, dětský koutek a velké zelené plochy.

V ceně nemovitosti je již zahrnuta provize. V ceně nemovitosti není zahrnuta DPH ve výši 10% z kupní ceny novostavby, dále cca 1% z kupní ceny za právní služby a cca 2.5% za služby notáře + katastr.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte s důvěrou kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Veškerou nabídku našich nemovitostí ve Španělsku najdete také na našich stránkách.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieApartmány
LokalitaGran Alacant, Španělsko
Plocha užitná72 m²
Počet podlaží4
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuNovostavba
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Rok kolaudace2024
Rok výstavby2023
ZařízenýČástečně
Míst k parkování1
ParkováníAno
VodaDálkový vodovod