Prodej apartmány, 390 m² - Balchik

Prodej apartmány, 390 m² - Balchik
  • Adresa Balchik, Bulharsko
  • Ev. č. RT1350-03708
  • Typ apartmány
  • Plocha 390 m²

455 000 EUR

včetně DPH, bez poplatků, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání

 

Luxusní prostorný byt - Balchik

Příležitost - luxusní velký byt v novém komplexu "Queen’s View”, v přímořském letovisku Balchik (Balčik) s výhledem na moře!

Exkluzivně si Vám dovolujeme nabídnout na prodej tento luxusní prostorný byt 5+kk v posledním 6. patře nového bytového domu o velikosti 390m2. Disponuje čtyřmi ložnicemi, třemi koupelnami, terasou a střešní terasou. Nachází se blízko pláže (500m) v krásném městečku Balchik, s krásným panoramatickým výhledem na moře. Střešní terasa může být využita pro instalaci jacuzzi atd.

Komplex je nový, součástí je bazén a společné prostory - posilovna, sauna, zahrada s dětským hřištěm, parkovací plocha uvnitř areálu na dálkové ovládání pouze pro majitele bytu.

Při stavbě byly použity nejmodernějších materiály a technologie a komplex je tedy vybudován ve vysokém standardu.

Podlahy - ve všech pokojích kromě koupelny jsou podlahy pokryty třívrstvými parketovými deskami firmy TARKETT, které jsou vyrobeny kompletně z přírodního dřeva - dvě vrstvy borovice a vrchní vrstva tloušťky 3,5mm z přírodního dubu. Barva je „přírodní dub“. Třívrstvá struktura parket a sedmivrstvý lakový nátěr zajišťují vysokou odolnost povrchu vůči mechanickým vlivům, působení vlhkosti a dalších nepříznivých faktorů.
Koupelna - stěny a podlahy - dlaždice moderních modelů a barev italské a španělské výroby. Sprchové kabiny ze skla, toalety zavěšené s vestavěnými nádržemi, umyvadla s konzolou nebo dekorativním sifonem, příslušné směšovací baterie a příslušenství. Veškeré vybavení je italské nebo španělské výroby.

Balchik je krásné klidnější, méně turistické město, vzdálené od Varny a letiště cca 40 minut jízdy, skvělá dostupnost. Město Balčik je proslulé zejména díky Paláci, který nechala v letech 1926 až 1937 vybudovat rumunská královna Marie Alexandra Victoria jako své letní sídlo, součástí paláce je i minaret. Objekt obklopuje nádherná velké botanická zahrada, která je od apartmánu vzdálená minutu chůze a je otevřená po celý rok, kdy jí navštěvují a obdivují turisté.

K moři a promenádě vede cesta přímo od komplexu, vzdálenost cca 500m (10min pěšky). 50m od komplexu se nachází ulice se skvělými restauracemi a také 2 menší obchody, stejně tak je možné využít mnohé restaurace na promenádě přímo u moře, kde je rušnější večerní život.

Pro více informací nás prosím kontaktujte, rádi Vám sdělíme naše osobní zkušenosti z Balchiku, kde trávíme část roku.

V ceně této nemovitosti je zahrnuta provize a DPH. K ceně je nutno připočíst poplatky za notáře a daň z prodeje.
Rezervační smlouva se připravuje v České republice, kupní smlouva se podepisuje v Bulharsku u notáře.
V Bulharsku funguje rychlý proces koupě, v řádu dní, max. několika týdnů od rezervace!

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieApartmány
LokalitaBalchik, Bulharsko
Užitná plocha390 m²
Podlaží umístění7. NP
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Umístění objektuKlidná část obce
Rok výstavby2021
ZařízenýČástečně
ParkováníAno
Výtahano
TelekomunikaceSatelit, Kabelová televize, Kabelové rozvody
VodaDálkový vodovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníJiné