Pronájem výrobní haly 800 m2, Praha - Čakovice

Pronájem výrobní haly 800 m2, Praha - Čakovice
  • Adresa Oderská, Praha - Čakovice
  • Ev. č. RT1260-00721-1
  • Typ sklady
  • Plocha 800 m²

137 600 Kč za měsíc

+ Kauce, bez DPH

 

Hledáte-li prostorný a flexibilní skladový či výrobní prostor v Praze, máme pro Vás ideální nabídku!

Nabízíme k dlouhodobému pronájmu skladové prostory o rozloze cca 800 m2, umístěné v komerčním areálu Impera Park na adrese Ulice Oderská, Praha-Čakovice. Tento unikátní prostor, situovaný v přízemí železobetonové budovy z roku 1968, je přístupný nákladním výtahem a nabízí mimořádnou flexibilitu pro úpravy dle individuálních požadavků nájemce.

Velkou výhodou je, že v této budově je k pronájmu až cca 1500 m2 kancelářských a výrobních prostor.

Prostory jsou momentálně členěny do jednoho velkého otevřeného prostoru, což umožňuje širokou škálu podnikatelských aktivit – od skladu až po výrobní halu. Na stejném patře je možné si pronajmout zařízenou kancelář o velikosti cca 90 m2. Možnosti jsou takřka neomezené a vše je předmětem jednání.

V rámci prostoru je zajištěna elektřina (včetně silového proudu 380 V), rozvod vody a plynové topení. Kvalitní plastová okna zajišťují dostatečnou izolaci a příjemné světelné podmínky.

Areál Impera Park, kde se sklad nachází, nabízí vrátnici a noční ostrahu. V budově je navíc velké fitness centrum a kanceláře, což přináší mnoho příležitostí pro vzájemnou spolupráci.

Tento prostor představuje vynikající příležitost pro podnikatele hledající dostupné, flexibilní a dobře situované prostory v Praze. Nechte se inspirovat potenciálem, který tato nemovitost nabízí, a přizpůsobte ji svým podnikatelským vizím.

Pro více informací a domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat!

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieSklady
LokalitaOderská, Praha - Čakovice
Okresúzemí Hlavního města Prahy
Plocha užitná800 m²
Počet podlaží3
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaPanelová
Typ domuPatrový
Datum nastěhování1. duben 2024

Podobné nemovitosti