Pronájem celoročně uživatelné chaty 3+KK s terasou - Skochovice

Pronájem celoročně uživatelné chaty 3+KK s terasou - Skochovice
  • Adresa Nad Zastávkou, Vrané nad Vltavou
  • Ev. č. RT1295-NR09624
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 100 m²

21 000 Kč za měsíc

+poplatky za energie a služby

 

Pronájem útulné a při tom prostorné a dobře řešené dvoupodlažní chaty 3+kk s terasou, určené k celoročnímu užívání a trvalému bydlení, v osadě Zlaté slunce ve Vraném nad Vltavou/Skochovicích. K vlakové zastávce Skochovice cca 500 metrů, na Hlavní nádraží vlakem 35-40 minut, intervaly přes den 30 minut, mimo špičku 60 minut - trať je součástí Pražské integrované dopravy. Autem na okraj Prahy 10 km, na Václavské náměstí 22 km, přímo před chatou je prostor pro parkování 2 aut.

Chata je zděná, je zateplena, vytápěna elektrokotlem a krbovými kamny, ohřev vody zajištěn bojlerem. Vlastní studna, měsíční provozní náklady: 3-4.000 Kč za elektřinu, 1.200 Kč za vyvážení septiku a 100 Kč za odvoz a likvidaci odpadů.
Díky rekonstrukci (aktuálně se ještě dokončují nové obklady koupelny) je chata v posledních letech užívána k trvalému bydlení, kromě obytných místností, terasy a sociálního zázemí je k dispozici prostorný sklad. K Vltavě cca 200 metrů (chata je zcela mimo záplavové území, prověřeno aktuální kalamitní situací a "stoletou vodou" - viz mapka), v okolí příroda. Na terasovitě členěném svažitém pozemku cca 300 m2 roste vinná réva a okrasné keře. S nájemným, srovnatelným s nájemným v pražském třípokojovém bytě v paneláku, bydlíte na ploše cca 100 metrů čtverečních + terasa, a ještě k tomu v přírodě. V přízemí je jedna ložnice, předsíň a koupelna s WC; v patře je druhá ložnice, obývací pokoj s kuchyní a přímými výstupem na terasu - doporučuji shlédnout přiložené video.

Obec Vrané nad Vltavou se skládá ze dvou částí, Skochovic a Vraného, má více jak 2 700 trvale bydlících obyvatel. Ti mají k dispozici obchod s potravinami a smíšeným zbožím (otevřený do 21:00), drogerii, lékárnu, poštu, základní a mateřskou školu, obecní úřad, pizzerii a hospodu. Provize a jistota ve výši jednoho nájemného.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaNad Zastávkou, Vrané nad Vltavou
OkresPraha-západ
Velikost3 pokoje
Plocha užitná100 m²
Plocha pozemku302 m²
Počet podlaží2
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Datum nastěhování1. říjen 2024
ZařízenýNe
Terasaano (20 m²)

Podobné nemovitosti