Pronájem rodinného domu v obci Řeplice u Bohdanče

Pronájem rodinného domu v obci Řeplice u Bohdanče
  • Adresa Bohdaneč - Řeplice
  • Ev. č. RT1168-00383
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 130 m²

17 000 Kč za měsíc

 

Nabízím k pronájmu útulný rodinný dům v malebné obci Řeplice, která je částí obce Bohdaneč v okrese Kutná Hora. Obec se nachází pouhých 22 minut od Čáslavi, kde najdete veškerou občanskou vybavenost a je snadno dostupná i autobusem.

Dům je k dispozici kompletně vybavený a nabízí vám možnost užívat si prostornou a pečlivě udržovanou zahradu, ideální pro rodinné chvíle a setkání s přáteli. Milovníci zvířat budou potěšeni – domácí mazlíčci jsou zde vítáni.

Interiér domu tvoří vstupní chodba s dřevěným schodištěm, které vede do patra, kde se nachází dva prostorné pokoje, z nichž jeden má přístup na balkón. V přízemí najdete prostorný obývací pokoj s krbovými kamny, kuchyň, koupelnu s vanou a samostatné WC. Vytápění zajišťují elektrická akumulační kamna, voda je čerpána ze studny a odpad je sveden do jímky.

Nájemné činí 17 000 Kč + služby (elektřina, kterou si nájemník přepisuje na sebe, internet a vývoz jímky) + provize RK 8 500 Kč a vratná kauce 51 000 Kč.

Toto místo je ideální pro ty, kteří hledají klid a přírodu – dům se nachází kousek od lesa a je obklopen krásnou přírodou. Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost a přijďte se podívat na svůj nový domov!

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaBohdaneč - Řeplice
OkresKutná Hora
Velikost3 pokoje
Plocha užitná130 m²
Plocha pozemku730 m²
Počet podlaží2
Stav objektuDobrý
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuOkraj obce
Datum nastěhování1. říjen 2024
ZařízenýAno
ParkováníAno
Balkónano
TelekomunikaceInternet
DopravaAutobus
VodaStudna
Elektřina230V, 400V
OdpadJímka
TopeníLokální tuhá paliva, Lokální elektrické