Pronájem kanceláře, 25 m² - Zlín

Pronájem kanceláře, 25 m² - Zlín
  • Adresa Devadesátá, Zlín
  • Ev. č. RT1349-00004
  • Typ kanceláře
  • Plocha 25 m²

100 Kč za m²/měsíc

bez DPH, bez poplatků, + provize RK, včetně právního servisu

 

Pronájem kanceláří, 25 m2 - Zlín

Nabízíme Vám k pronájmu kancelářské prostory ve 2.NP budovy 85 v Areálu Svit ve Zlíně. Kanceláře se momentálně nacházejí ve stavu před rekonstrukcí, nicméně majitel počítá s investicí do oprav. Kanceláře dostanete vyčištěné, vymalované, s novou podlahovou krytinou, elektroinstalací, světly a topením. K nastěhování budou orientačně do 1 měsíce od podepsání rezervační smlouvy. Společně s kancelářemi se ve druhém nadzemním podlaží nacházejí toalety oddělené pro muže a ženy. Možnost stravování v budově – FMM catering s.r.o. – denní menu.
Vchody ke kancelářím vedou po schodech nahoru celkem tři ( dva z ulice Devadesátá, jeden z areálu za vrátnicí ). Vstup do kanceláří není bezbariérový. Budova slouží primárně jako výrobní hala společnosti Kovárna VIVA a.s., je tedy nutné počítat s faktem, že lokalita kanceláří nenabízí naprosto klidné prostředí. Avšak nemusíte se obávat velkého hluku, kanceláře 2.16, 2.17, 2.18, 2.22 nabízejí téměř naprosté ticho a kanceláře 2.37, 2.59, 2.61 jsou trochu hlučnější zejména kvůli protější budově.

Dostupné kanceláře:
2.NP - kancelář 2.16 - 21,6 m2
2.NP - kancelář 2.17 - 24,0 m2
2.NP - kancelář 2.18 - 24,1 m2
2.NP - kancelář 2.22 - 24,0 m2
2.NP - kancelář 2.37 - 27,0 m2
2.NP - kancelář 2.59 - 32,4 m2
2.NP - kancelář 2.61 - 28,2 m2

Cena nájemného je 100 Kč/m2/měsíc bez DPH + energie.

Výpočet ceny energií:
elektřina: Dodávka bude zúčtována pronajímatelem na základě skutečné spotřeby zjištěné poslední pracovní den příslušného kalendářního měsíce na základě odečtu samostatného elektroměru umístěného na chodbě před kancelářemi
Výše nájemného pokrývá pronájem kanceláře, užívání a úklid společných prostor ( WC včetně vody, chodby, ostraha, zabezpečovačka ).
plyn: dodávka tepla bude účtována na základě poměru pronajímané podlahové plochy ke spotřebě podlahové plochy té části budovy, která je na stejné topné větvi a to vždy poslední pracovní den v kalendářním měsíci.

Rezervační poplatek je ve výši dvou měsíčních nájmů včetně DPH ( bez energií ) a hradí se při podpisu rezervační smlouvy.
Jistota pro pronajímatele je ve výši jednoho měsíčního nájmu včetně DPH ( bez energií ) a hradí se při podpisu nájemní smlouvy.
K dispozici je k pronájmu omezené množství parkovacích míst v hlídaném areálu za vrátnicí. Cena za jedno parkovací místo je 500 Kč/měsíc bez DPH.

Pokud Vás nabídka zaujala, neváhejte mě kontaktovat a domluvit si společnou prohlídku.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieKanceláře
LokalitaDevadesátá, Zlín
OkresZlín
Užitná plocha25 m²
Počet podlaží2
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuPřed rekonstrukcí
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
ZástavbaPrůmyslová
Datum nastěhování1. prosinec 2024
ZařízenýNe
Výtahne
DopravaVlak, Silnice, MHD