Pronájem kancelářského prostoru, 320 m2, Praha 8

Pronájem kancelářského prostoru, 320 m2, Praha 8
  • Adresa Na žertvách, Praha
  • Ev. č. RT1228-N7133
  • Typ kanceláře
  • Plocha 320 m²

14 EUR za m²/měsíc

+ poplatky + DPH

 

Nabízíme k pronájmu kancelářské prostory o výměře 320 m2 v administrativním objektu situovaném na Praze 8, představuje ideální volbu pro firmy hledající moderní kancelářské prostory k pronájmu. Tato budova se pyšní vynikající viditelností a strategickou polohou přímo nad stanicí metra Palmovka, což zajišťuje skvělou dopravní dostupnost. V okolí se nachází také řada autobusových a tramvajových linek, které umožňují snadné spojení do dalších částí města.

Tento objekt nabízí komerční prostory, které jsou navrženy s důrazem na flexibilitu a efektivitu, což nájemcům umožňuje přizpůsobit rozložení prostor podle jejich specifických potřeb. Všechny kanceláře jsou plně klimatizované, což zajišťuje příjemné pracovní prostředí po celý rok.

Budova disponuje moderním výtahem a reprezentativní centrální recepcí, která poskytuje profesionální zázemí pro návštěvníky i nájemce. K dispozici je více než 28 podzemních parkovacích stání, což je velkou výhodou pro firmy, které potřebují snadný přístup k parkování. Energetická náročnost C.

Důležitou součástí lokality je také bohatá občanská vybavenost v okolí. Nájemci zde najdou vše potřebné pro pohodlné fungování, včetně obchodů, restaurací, kaváren a dalších služeb. Palmovka Point tak nabízí nejen moderní kancelářské prostory, ale i příležitosti pro pracovní komfort a efektivitu v dynamicky se rozvíjející oblasti Prahy.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieKanceláře
LokalitaNa žertvách, Praha
Okresúzemí Hlavního města Prahy
Plocha užitná320 m²
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
ZařízenýČástečně
Výtahano

Podobné nemovitosti