Pronájem kanceláře, 235 m² - Praha - Karlín

Pronájem kanceláře, 235 m² - Praha - Karlín
  • Adresa Thámova 38/25, Praha - Karlín
  • Ev. č. RT1410-V3296
  • Typ kanceláře
  • Plocha 235 m²

13,50 EUR za m²/měsíc

+ poplatky 120 Kč/m2/měsíc

 

Pronájem kancelářských prostor, 235 m2 (283 m2), Praha 8 - Karlín, Thámova

Evidenční číslo / ID zakázky: V3296
**Neplatíte provize**

Karlín je jednou z nejzajímavějších pražských čtvrtí, která se svou prestiží odlišuje od zbytku města. A samozřejmě tato část města láká nejen za účelem bydlení, ale také za účelem práce a prezentace vlastního podnikání. A rádi bychom vám nabídli jednu z těchto možností.

Jedná se o prostory celkovou plochou 235m2 (vč. add-on faktoru 283m2) umístěné ve 3.NP moderní administrativní budovy v Thámově ulici. Budova je klimatizovaná pomocí parapetních fancoilových jednotek, má reprezentativní recepce, přístup na magnetické karty a nonstop bezpečnostní službu 24/7, otvíravá okna, klimatizace, moderní výtahy, optické vlákno a vysokorychlostní připojení na internet, venkovní žaluzie atd.

Thámova 16 se nachází v samém srdci Karlínu v těsné blízkosti stanice metra B Křižíkova, čímž je zaručena rychlá dosažitelnost centra města. Okolí poskytuje opravdu široký výběr restaurací, kaváren a obchodů.

**Neplatíte provize**
Měsíčné nájemné za 1 m2 je 13,5 eur
Služby (poplatky): 120 Kč/m2/měsíc + DPH
K dispozici je také možnost pronájmu parkovacího místa v podzemní garáži za příplatek 135 EUR/parkovací stání/měsíc + DPH
K dispozici ihned

Skutečná energetická třída PENB může být vyšší než třída G, kterou jsme povinni uvést v souladu se zákonem z důvodu absence potvrzení.

V našem portfoliu jsou i další nabídky pronájmu kancelářských prostor v dané lokalitě, pro konzultace prosím kontaktujte realitního makléře.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieKanceláře
LokalitaThámova 38/25, Praha - Karlín
Okresúzemí Hlavního města Prahy
Užitná plocha235 m²
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaSkeletová
Typ domuPatrový
Datum nastěhováníIhned
ParkováníAno
GarážAno
Výtahano
TelekomunikaceTelefon, Internet, Kabelové rozvody
DopravaMHD