Pronájem kanceláře, 829 m2, Praha 8 - Karlín

Pronájem kanceláře, 829 m2, Praha 8 - Karlín
  • Adresa Thámova, Praha - Karlín
  • Ev. č. RT1228-N7125
  • Typ kanceláře
  • Plocha 829 m²

12,50 EUR za m²/měsíc

+ poplatky + DPH

 

Nabízíme k pronájmu prostory o výměře 829 m2 v inovativním objektu, který se nachází v prestižní lokalitě v oblíbené kancelářské čtvrti Prahy 8. Tato budova, původně sloužící jako hlavní sídlo ředitelství podniku ČKD Dukla, byla zrekonstruována a nyní nabízí moderní kancelářské prostory o celkové rozloze 16 000 metrů čtverečních. Budova vyniká spojením historické funkcionalistické architektury s moderním designem, což jí dodává unikátní charakter.

Kompletní rekonstrukce budovy byla dokončena v roce 1999 pod odborným vedením renomovaného španělského architekta Ricarda Bofilla. Tato rekonstrukce nejen zachovala historický ráz objektu, ale také zajistila její moderní funkčnost a standardy kvality. V roce 2000 obdržel cenu „Best of Realty“ a v roce 2017 získal ocenění „Real Estate Project of the Year“, což potvrzuje jeho význam a výjimečnou hodnotu v kontextu realitního trhu.

Jednotky jsou špičkovým administrativním prostředím a jsou tak ideální volbou pro firmy hledající prestižní a funkční kancelářské prostory v blízkém centru Prahy.

Služby: 120 Kč/m2/měsíc
Parkování: 130 EUR/místo/měsíc
Add-on faktor 5%

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieKanceláře
LokalitaThámova, Praha - Karlín
Okresúzemí Hlavního města Prahy
Plocha užitná829 m²
Podlaží umístění4. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuRohový
ZařízenýČástečně
ParkováníAno
Výtahano

Podobné nemovitosti