Pronájem kanceláře, 120 m2, Praha 6 - Bubeneč

Pronájem kanceláře, 120 m2, Praha 6 - Bubeneč
  • Adresa Milady Horákové 109/108, Praha - Bubeneč
  • Ev. č. RT1228-N7001
  • Typ kanceláře
  • Plocha 120 m²

330 Kč za m²/měsíc

+ služby 170,- Kč/m²

 

Nabízíme k pronájmu kancelářské prostory v administrativní budově u stanice metra Hradčanská v budově s bohatou historií. Původně stavba sloužila jako sídlo Ministerstva elektroprůmyslu a později jako domovská adresa Škodovky. Po rozsáhlé rekonstrukci nyní nabízí více než 9 000 m2 pronajímatelných ploch v klidné a malebné oblasti Prahy 6.

Komplex tvoří dvě budovy, které jsou navzájem komunikačně propojeny a architektonicky i technicky vynikají. Díky své koncepční flexibilitě dokáže uspokojit požadavky na prostor subjektů všech velikostí. Navíc tato budova nabízí vynikající dostupnost prostřednictvím veřejné i osobní dopravy a má výraznou viditelnost.

Je zde 24 hodinová bezpečnostní služba, ostraha a centrální recepce, nechybí ani detektory kouře, internet, interní žaluzie, optická vlákna, otevíratelná okna a sprinklery. Přístup funguje na magnetické karty.
Je možný pronájem parkovacího stání v garáži za příplatek.

Z nejvyšších pater se můžete těšit na nádherný výhled na Pražský hrad a v docházkové vzdálenosti najdete park Letná. Celkem tato budova nabízí unikátní a příjemné pracovní prostředí, které ocení jak menší, tak i větší subjekty.

Pro více informací kontaktujte makléře.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieKanceláře
LokalitaMilady Horákové 109/108, Praha - Bubeneč
Okresúzemí Hlavního města Prahy
Plocha užitná120 m²
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Datum nastěhování7. srpen 2024
ZařízenýČástečně
ParkováníAno
Výtahano

Podobné nemovitosti