Pronájem, Kanceláře, 237 m2 - Ostrava - Hrabová, Místecká

Pronájem, Kanceláře, 237 m2 - Ostrava - Hrabová, Místecká
  • Adresa Místecká, Ostrava - Hrabová
  • Ev. č. RT1269-00216
  • Typ kanceláře
  • Plocha 237 m²

info v RK

Cena dle dohody a délky nájmu

 

Nabízíme k pronájmu kancelářské prostory v administrativní budově s recepcí a vlastním parkovacím stáním na strategickém místě v Ostravě - Hrabové na ulici Místecká. K dispozici jsou kanceláře 20 - 40 m2, samostatné i průchozí. Pronajmeme jako celek i jednotlivě. Možnost využití také skladovacích prostor s nájezdovou rampou.

Volné kanceláře se nachází v renovované budově s výtahem v oploceném a 24h hlídaném areálu. V přízemí budovy se nachází recepce pro příjem návštěv s možností využití příjmu pošty a balíků. K dispozici je 10 kanceláří o celkové ploše 237 m2. Samozřejmostí je kuchyňka se základním vybavením a soc. zařízení. Kanceláře jsou vybaveny zátěžovými koberci, zastíněním, osvětlením a internetovými přípojkami (při dlouhodobém pronájmu možnost dohody kanceláře dovybavit). Prostory je pronajímatel schopen upravit dle představ a potřeb nájemce. Součástí poskytovaných služeb jsou kromě recepce a 24h strážní služby přítomnost správce budovy a úklid. Ke kancelářím náleží vyhrazená parkovací místa + místa pro návštěvy před budovou. Výše nájemného dle velikosti kanceláře, či souboru kanceláří a dle délky pronájmu. Upřednostňujeme slušné, dlouhodobé nájemce.

Budova se nachází nedaleko frekventované spojnice mezi Ostravou a Frýdkem - Místkem. Svou polohou zajištuje ideální dostupnost autem i MHD. Pro více informací či prohlídku mne neváhejte kontaktovat..

Méně úsporná D

Údaje k nemovitosti

KategorieKanceláře
LokalitaMístecká, Ostrava - Hrabová
OkresOstrava-město
Plocha užitná237 m²
Počet podlaží6
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuDobrý
BudovaPanelová
Typ domuPatrový
Datum nastěhování1. květen 2024
Bezbariérovýano
Míst k parkování8
ParkováníAno
Výtahano
KomunikaceAsfaltová

Podobné nemovitosti