Pronájem kanceláře, 117 m² - České Budějovice 3

Pronájem kanceláře, 117 m² - České Budějovice 3
  • Adresa Pražská tř. 2738/94, České Budějovice
  • Ev. č. RT1353-05842
  • Typ kanceláře
  • Plocha 117 m²

34 897 Kč za měsíc

bez DPH, včetně poplatků, včetně právního servisu

 

Pronájem kanceláře, 117 m2 - České Budějovice 3

Hledáte ideální kancelářské prostory pro svou firmu nebo podnikání? Máme pro vás nabídku kanceláří v atraktivní lokalitě na Pražské třídě.

Nabízíme tři kanceláře o rozloze 14 m2, 17,5 m2 a 16,2 m2, které jsou součástí moderního kancelářského objektu. Tyto prostory jsou vhodné pro menší firmy, startupy či nezávislé profesionály, kteří hledají klidné a pohodlné pracovní prostředí. Součástí nabídky je také rozsáhlý sklad o ploše 69,5 m2, který poskytuje mnoho možností využití – ať už k uložení zásob, materiálů či dokumentů, nebo lze upravit na další kancelářské prostory, dle vašich potřeb a představ.
Nájemci mohou využívat společnou kuchyňku, která je plně vybavena a nachází se na chodbě. Tato kuchyňka disponuje také přístupem na prostornou terasu, což vytváří perfektní prostor pro relaxaci během pracovní pauzy nebo pro setkání s kolegy a obchodními partnery. Na společné chodbě jsou rovněž umístěny moderní toalety, zajišťující komfort pro všechny nájemníky.

Velkou výhodou těchto kanceláří je jejich strategická poloha. Budova se nachází přímo na Pražské třídě, v těsné blízkosti obchodního centra JIP. Lokalita se může pochlubit výbornou dopravní dostupností jak autem, tak městskou hromadnou dopravou. V okolí se nachází veškerá občanská vybavenost, což usnadňuje každodenní pracovní život.

Pokud hledáte flexibilní kancelářské prostory s praktickým skladem, kuchyňkou, terasou a dalšími výhodami v centru města, ozvěte se nám pro sjednání prohlídky.

Nájemné 34 897 Kč bez DPH, včetně služeb (vodné, stočné, elektřina, plyn a příspěvek na ostrahu, odpad a venkovní úklid).
Rezervační poplatek 34 897 Kč.

Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieKanceláře
LokalitaPražská tř. 2738/94, České Budějovice
OkresČeské Budějovice
Užitná plocha117 m²
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Datum nastěhování31. říjen 2024
Bezbariérovýano
Míst k parkování3
ParkováníAno
Výtahano
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace