Pronájem slunného, prostorného,částečně zařízeného bytu 5+1,140m2, cihla,2 park. stání, vhodný pro rodiny s dětmi Pikovická, Praha 4 - Bráník Cena: 38 000Kč

Pronájem slunného, prostorného,částečně zařízeného bytu 5+1,140m2, cihla,2 park. stání, vhodný pro rodiny s dětmi     Pikovická, Praha 4 - Bráník    Cena: 38 000Kč
  • Adresa Pikovická, Praha - Braník
  • Ev. č. RT1219-00108-1
  • Typ byty 5+1
  • Plocha 140 m²
  • Vlastnictví jiný

38 000 Kč za měsíc

bez poplatků, + provize RK, včetně právního servisu

 

Dovolujeme si Vám nabídnout velkoryse řešený slunný byt s dispozicí 5+1 o celkové ploše 140 m2, který je situován do 3. patra menšího cihlového činžovního domu v krásné lokalitě nedaleko centra Prahy, v městské části Praha 4 - Braník.
Byt prošel kompletní, velmi zdařilou rekonstrukcí v roce 2015. Vzdušný a prostorný byt se skládá z obývacího pokoje, velké kuchyně s jídelnou (kuchyňskou linkou s veškerými spotřebiči - myčka, horkovzdušná trouba, indukční varná deska, mikrovlnná trouba, lednice s mrazákem) a spíží, dále z obývacího pokoje, čtyř pokojů a dvou koupelen (větší s vanou a toaletou, druhá menší se sprchovým koutem), další samostatné toalety a předsíně. Byt se pronajímá včetně většiny zařízení (dle dohody), většina nábytku je zhotovená na míru. Plastová okna, na podlaze dřevěné parkety, koberce, dlažba. Ohřev vody a topení zajišťuje elektrokotel s bojlerem umístěným v koupelně. K bytu patří sklep o velikosti 20 m2.
K domu náleží pozemek vč. zastavěné plochy o velikosti 568 m2, který je využit na zeleň, parkovací stání a soukromé garáže. K bytu náleží jedno parkovací stání na pozemku.
Dům pochází ze třicátých let a je po celkové rekonstrukci, která proběhla v letech 2000 - 2005 (vnitřní rozvody vody, odpadů a elektřiny, zateplení, plastová okna, střecha). Jedná se o bydlení ve vyhledávané části Prahy s výhledem na Vltavu. Je zde veškerá občanská vybavenost a výborná dopravní dostupnost - do centra, tram i bus 10 min k metru A Karlovo nám., do 3 min napojení na Jižní spojku.
V nejbližším okolí je rekreační zóna s fitness, tenisovými kurty a restaurací.
Koupání ve Vltavě 200m, nedaleko se nachází krásné golfové hřiště Hodkovičky, cyklostezka, bruslostezka, vodácké aktivity, jízdárna, dětské kroužky, škola, školka.
Cena: 38 000 Kč /měs
Služby: 9 500 Kč/měs (veškeré energie, voda,…)
Vratná kauce: 2 měsíční nájmy
Provize RK: 38 000Kč
Vhodné nejen pro početné rodiny ,ale i jako sídlo firmy, spojené s bydlením.
Pro více informací mě neváhejte kontaktovat, ráda odpovím na Vaše dotazy a poskytnu detailní informace či prohlídku.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 5+1
LokalitaPikovická, Praha - Braník
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíJiný
Převod do OV
Plocha užitná140 m²
Plocha podlahová140 m²
Počet podlaží5
Podlaží umístění4. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Poloha objektuRohový
Umístění objektuOkraj obce
ZástavbaObytná
Datum nastěhování1. únor 2024
ZařízenýAno
Míst k parkování2
ParkováníAno
Výtahne
Rozměry - výška stropu3,20 m
Sklepano (16 m²)
DopravaDálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
OdpadVeřejná kanalizace