Pronájem byty 4+1, 140 m² -

Pronájem byty 4+1, 140 m² -
  • Adresa Malšovice
  • Ev. č. RT1188-649190
  • Typ byty 4+1
  • Plocha 140 m²
  • Vlastnictví osobní

20 500 Kč za měsíc

Cena služeb je započtena v ceně nájmu. ( 2 osoby a dítě)

 

Naše společnost Vám zprostředkuje exkluzivní příležitost pronajmout si prostorný byt 4+1 v klidné lokalitě Malšovic, nedaleko Děčína. Tento byt je ideální pro rodinu s dětmi, která hledá pohodlné a moderní bydlení v nádherné oblasti CHKO České středohoří. Byt se nachází ve prvním patře cihlového domu a disponuje celkovou plochou 140 m². Při vstupu do bytu, vcházíte do prostorné předsíně, která se napojuje na koupelnu disponující vanou, toaleta je umístěna samostatně. Další místnost disponuje kuchyní s kuchyňskou linkou, včetně trouby, sporáku a pračky. Celkem máte k dispozici čtyři samostatné pokoje, které mohou sloužit jako ložnice nebo dětský pokoj, či pracovna. Před domem je možnost parkovacího stání.
Z obývacího pokoje se dostanete na prostorný balkón, kde si můžete užívat klidné chvíle s krásným výhledem. V okolí nemovitosti naleznete veškerou občanskou vybavenost včetně základní a mateřské školy, kulturního domu, potravin a restaurací.
Měsíční nájemné se hradí formou paušálu, tzn cena nájmu včetně služeb pro 2 osoby a dítě je 20 500,- Kč. Majitel požaduje kauci ve výši 20 000,- Kč. Provize RK
Tento moderní byt v klidné lokalitě Malšovic je skvělou volbou pro ty, kteří hledají pohodlné a prostorné bydlení v blízkosti přírody.
Pokud máte jakýkoliv dotaz, neváhejte mne kontaktovat. Ev. číslo: 648576.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 4+1
LokalitaMalšovice
OkresDěčín
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná140 m²
Plocha podlahová140 m²
Počet podlaží2
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Datum nastěhování1. září 2024
ZařízenýNe
Míst k parkování1
ParkováníAno
Výtahne
Balkónano
TelekomunikaceInternet
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové