Pronájem bytu 4+1, ul. Kamínky, Brno – Nový Lískovec, 89 m2, s lodžií a krásným výhledem.

Pronájem bytu 4+1, ul. Kamínky, Brno – Nový Lískovec, 89 m2, s lodžií a krásným výhledem.
  • Adresa Kamínky 287/15, Brno - Nový Lískovec
  • Ev. č. RT1221-00840-1
  • Typ byty 4+1
  • Plocha 89 m²
  • Vlastnictví osobní

26 000 Kč za měsíc

+ záloha na služby, vytápění a vodu 4.440,-Kč + spotřeba elektřiny a plynu (cca 1.700,-Kč), + provize RK

 

Nabízíme k pronájmu byt o dispozici 4+1, umístěný v panelovém bytovém domě na ul. Kamínky, v Brně – Novém Lískovci u lesoparku. Byt se nachází v 5. patře domu s výtahem a jeho celková podlahová plocha činí 89 m2 + sklep + lodžie 5 m2.
Pokoje bytu jsou samostatně přístupné z prostorné předsíně (10,3 m2) a jejich výměry jsou 20,64 m2, 16,21 m2, 16 m2 a 10 m2. Z největšího pokoje je možné vstoupit do kuchyně o výměře 10 m2. K bytu dále náleží sklep a prostorná lodžie se zasklením (5 m2). Byt je orientován jihovýchodním a severozápadním směrem a má krásný výhled do zahrádek a na centrum Brna. Byt je díky své poloze velmi dobře osvětlen.
V bytě byla vybudována nová koupelna s vanou, sprchovým koutem a dvěma umyvadly a samostatné WC a byla instalována nová plastová okna.
Byt je vybaven kuchyňskou linkou s plynovou varnou deskou, digestoří, elektrickou troubou, myčkou a lednicí s mrazákem. Ve všech třech ložnicích a v předsíni jsou instalovány velké vestavěné šatní skříně. Byt není vybaven dalším nábytkem.
Dům, ve kterém se byt nachází, prošel celkovou revitalizací včetně výměny oken, nové fasády a zateplení, nové střechy, nového výtahu, nových stupaček a odpadů, nové elektroinstalace. Vytápění i ohřev vody pro dům zajišťuje domovní výměník.
Byt se nachází ve vyhledávané lokalitě Brna, poblíž univerzitního Kampusu, obchodního střediska, s dobrou dostupností do centra města (13 min) i na dálnici. Byt je situován v přímém sousedství lesoparku, v nejbližším okolí bytu je veškerá občanská vybavenost (obchody, lékárna, lékaři, škola, školka…).
Kauce je ve výši jednoho měsíčního nájemného.
Byt je vhodný pro rodinné bydlení, je ihned volný k nastěhování a je zde možnost dlouhodobého nájmu.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 4+1
LokalitaKamínky 287/15, Brno - Nový Lískovec
OkresBrno-město
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná89 m²
Podlaží umístění6. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaPanelová
Datum nastěhování9. září 2024
Výtahano
Lodžieano (5 m²)
Sklepano (2 m²)

Podobné nemovitosti