Pronájem byty 3+kk, 90 m² - Rosovice

Pronájem byty 3+kk, 90 m² - Rosovice
  • Adresa Rosovice
  • Ev. č. RT1432-02556
  • Typ byty 3+kk
  • Plocha 90 m²
  • Vlastnictví osobní

10 990 Kč za měsíc

+ poplatky + elektřina se přepisuje na podnájemníka

 

Podnájem, Byt 3+kk, 90 m2, Rosovice , ul. Rosovice

Vzhledem ke zvýšené poptávce o námi nabízené nemovitosti prosíme všechny vážné zájemce, aby nás pro rychlé vyřízení kontaktovali pomocí odpovědního formuláře u inzerátu. Následně Vám zašleme email s odkazem na krátký osobní dotazník. Po jeho vyplnění se vám ozveme a domluvíme se na dalším postupu a termínu prohlídky.

Nabízíme k podnájmu prostorný podkrovní byt 3+kk o velikosti 90 m2, který se nachází ve 3. patře cihlového domu v klidné lokalitě Rosovice.

Po vstupu do bytu vás uvítá prostorná předsíň, ideální pro umístění skříní či dalších úložných prostor. Moderní kuchyně je vybavena kvalitní linkou s dostatkem pracovního prostoru, elektrickou troubou, varnou deskou, digestoří, myčkou a lednicí s mrazákem. Kuchyně je propojena s prostorným, nezařízeným obývacím pokojem. Byt zahrnuje také dvě velké ložnice, z nichž jedna je vybavena vestavěnou skříní. Koupelna je moderně zařízena sprchovým koutem a stylovým umyvadlem, přičemž toaleta je samostatná.

Lokalita bytu je ideální pro milovníky přírody, nachází se v blízkosti Přírodního parku Hřebeny, který nabízí možnosti pro relaxaci a procházky. V obci Rosovice najdete základní a mateřskou školu, přičemž dětské hřiště se nachází přímo u domu. Pro místní nákupy můžete využít potraviny COOP. Dopravní spojení do Příbrami, Dobříše a také do Prahy na Smíchovské nádraží zajišťuje autobusová linka 392. Velká výhoda této lokality a tohoto bytu je velmi dobrá dostupnost na dálnici D4, za cca 40 minut jste autem na v Praze na Smíchově.

Byt je připraven k okamžitému nastěhování.

Energetická třída G je uvedena z důvodu absence platného energetického průkazu.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+kk
LokalitaRosovice
OkresPříbram
Typ bytupodkrovní
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha90 m²
Počet podlaží3
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Datum nastěhováníIhned
ZařízenýNe
Výtahne
KomunikaceAsfaltová
DopravaVlak, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové