Pronájem byty 3+kk, 114 m² - Praha - Vinohrady

Pronájem byty 3+kk, 114 m² - Praha - Vinohrady
  • Adresa Laubova 1709/5, Praha - Vinohrady
  • Ev. č. RT1228-N7197
  • Typ byty 3+kk
  • Plocha 114 m²
  • Vlastnictví osobní

63 000 Kč za měsíc

+ poplatky

 

Pronájem bytu 3+kk/B, 114 m2, Praha 3 – Vinohrady

Nabízíme k pronájmu prostorný byt 3+kk o užitné ploše 114 m2. Byt je situován ve 2. patře zrekonstruovaného činžovního domu s výtahem v atraktivní části pražských Vinohrad.

Dispozice zahrnují obývací místnost s kuchyňským koutem kompletně vybaveným moderními spotřebiči, ložnici s vlastní koupelnou s vanou, bidetem a toaletou, pokoj s balkonem a koupelnu se sprchovým koutem a toaletou. Bezpečnostní dveře, dřevěné podlahy, v koupelnách kvalitní dlažba, ve všech místnostech vestavěné skříně. Byt je možné pronajmout nevybavený či včetně zařízení. V případě zájmu lze pronajmout parkovací stání v zakladači za příplatek 5.000 Kč měsíčně.

V bezprostředním okolí bytu se nachází veškerá občanská vybavenost – služby, obchody, školy, mnoho kvalitních restaurací a kaváren. Výborná dostupnost – metro a tramvajová zastávka Jiřího z Poděbrad v blízkosti domu. Nedaleko se nachází Kostel Nejsvětějšího Srdce Páně, Sady Svatopluka Čecha, kde můžete pohodlně relaxovat, Žižkovská televizní věž, Škroupovo náměstí.

K dispozici ihned.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+kk
LokalitaLaubova 1709/5, Praha - Vinohrady
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha114 m²
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Datum nastěhováníIhned
ZařízenýČástečně
Výtahano
Balkónano (2 m²)
Sklepano (2 m²)