Pronájem luxusního bytu 3+kk, 132 m2, Praha 5 - Smíchov

Pronájem luxusního bytu 3+kk, 132 m2, Praha 5 - Smíchov
  • Adresa Holečkova 3331/35, Praha - Smíchov
  • Ev. č. RT1228-N7124
  • Typ byty 3+kk
  • Plocha 132 m²
  • Vlastnictví osobní

55 000 Kč za měsíc

+ poplatky

 

Nabízíme exkluzivně k pronájmu kompletně zařízený mezonetový byt 3+kk, o obytné ploše 129 m2. Tento krásný byt se nachází v 1.NP a ve 2.NP a je součástí úspěšného projektu Rezidence Sacre Coeur2. V ceně pronájmu je zahrnuto jedno garážové stání a sklep o velikosti 3m2. Součástí komplexu je uzavřená společná zahrada ve vnitrobloku a nonstop recepce.

Dispozice nabízí v 1.NP prostorné zádveří (12,5 m2) s vestavěnými skříněmi a nápaditě odděleným vstupem od obytné části bytu. 2.NP je členěno do dvou zón - obývací a privátní. Velkorysý obývací pokoj s kuchyní a jídelnou (59,3 m2), který ohromí nádherným výhledem na Prahu. Na obývací pokoj navazuje technická místnost s prádelnou (4,7 m2), kde je prakticky řešený další úložný prostor. Dále je zde samostatná toaleta. Druhá privátní část bytu má ložnici (14,8 m2) a dětský pokoj (12,8 m2), které mají výhled do vnitřního atria budovy. Dále je zde koupelna s vanou, toaletou a se dvěma umyvadly (5,4 m2). Byt se nabízí kompletně zařízený, včetně veškerých spotřebičů a TV. Pro bezpečnost je celý objekt střežen kamerovým systémem.

Lokalita nabízí kompletní občanskou vybavenost, školy školky, obchody, restaurace, kavárny, dětská hřiště. Pár minut pěšky od OC Smíchov a pár kroků do parku Sacre Coeur, zahrady Kinských nebo do Petřínských sadů. Výborná dopravní dostupnost s napojením na pražský městský okruh, zastávka autobusu, metro B, tramvajová zastávka přibližně 5 minut pěší chůze od domu.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+kk
LokalitaHolečkova 3331/35, Praha - Smíchov
Okresúzemí Hlavního města Prahy
Typ bytumezonet
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná132 m²
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaSmíšená
ZařízenýAno
ParkováníAno
GarážAno
Výtahano
Sklepano (3 m²)

Podobné nemovitosti