Pronájem zařízeného bytu 3+kk (80 m2) s balkonem a garážovým stáním - Praha - Prosek

Pronájem zařízeného bytu 3+kk (80 m2) s balkonem a garážovým stáním - Praha - Prosek
  • Adresa Kytlická 780/12, Praha - Prosek
  • Ev. č. RT1072-15746020
  • Typ byty 3+kk
  • Plocha 80 m²
  • Vlastnictví osobní

28 900 Kč za měsíc

+ zálohy na služby 5.500,- Kč (4 osoby) + el. na nájemce, + provize RK

 

Není 3+kk jako 3+kk. Hledáte byt od pětasedmdesáti metrů čtverečních výš, protože se ani doma nechcete připravit o rozlet? Tento byt vám jich nabídne ještě víc - a to zdaleka není jeho jediná přednost.

Byt disponuje osvědčeným půdorysem s ložnicemi na severovýchod a obývacím pokojem s lodžií orientovaným na příjemně slunečný jihozápad.

Obývací pokoj s kuchyňským koutem nabízí 34 m2 rozšířených o navazující lodžii se zahradním nábytkem a plně otvíratelným dvoukřídlým vstupem. V absolutním soukromí si tu vychutnáte posezení s výhledem do větví listnáčů i jehličnanů a modrého nebe nad nimi, schovaní před deštěm i pohledy sousedů či kolemjdoucích. Jednosměrná ulice s omezenou rychlostí neruší vůbec.

Všechny místnosti jsou zařízené, stačí se jen nastěhovat a uložit věci na své místo. V obývacím pokoji je vám k dispozici TV stěna, knihovny, sedačka, rozkládací stůl s židlemi i pro návštěvy, v ložnici spousta úložného prostoru v několika skříních i v posteli 200x180 s nočními stolky a komodou. Druhá ložnice je koncipovaná jako dětský/studentský pokoj, pracovna či pokoj pro hosty. Z obou pokojů je výhled, jaký v hustě osídlených lokalitách Prahy jen tak nenajdete: do parkové zeleně a sadu. Tyto pozemky náleží k domu a jsou výtečnou alternativou zahrady.

Okna s izolačním trojsklem má jen deset vybraných bytů v celém domě – a tento je jeden z nich. Díky nim i díky poloze bytu v rámci domu ušetříte v zimních měsících na vytápění. Okna v ložnicích disponují předokenními roletami k vytvoření ideálních podmínek pro zdravý spánek, okna v obýváku jsou opatřena žaluziemi. Ve všech místnostech máte už připravené garnyže na závěsy a záclony pro ještě větší zútulnění vašeho nového domova.

Metro Prosek (C) je chůzí vzdálené 10 min nebo 2 zastávky autobusem (chůze na zastávku 5 minut), stejně tak Střížkov a Letňany. Metro Vysočanská a Palmovka (B) do 10 minut autobusem. Napojení na městský okruh a navazující D8, D10 a D11 je otázkou 2 minut.

Garážové stání o nadstandardní šíři je součástí nájmu a nabídkové ceny včetně poplatků.

MŠ je hned přes ulici, tři ZŠ v dosahu 5-10 minut chůze, stejně tak SŠ a gymnázium. V nejbližším okolí si vyberete z nejširšího spektra volnočasových aktivit pro všechny věkové kategorie od Aikidó po Zumbu. Dáváte-li přednost individuální zábavě, je tu pro vás bobová dráha, aquacentrum Lagoon, badmintonové haly, zimní stadion, workoutové hřiště, stezky pro běh i cyklistiku, a při sněhové nadílce dokonce i běžecké lyžování: lyže nazujete hned u vchodu, kde stopu běžeckého okruhu hlídají sněhuláci.

A úplně nejlepší je tu venčení čtyřnohých chlupáčů. Ze vchodu vyběhnou rovnou na louku, navazující na další rozlehlé travnaté plochy, s cestičkami pro příjemné každodenní procházky. Nebo dáváte přednost vyhrazeným psím loukám? I tu tady máme.
No není to HAFtastické?

Byt je vymalovaný a připravený k nastěhování od 1.6.2024.

Nájemné: 28.900,- Kč, poplatky: 5.500,- Kč + el., kauce: 50.000,- Kč, provize: 34.969,- Kč.

Úsporná C

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+kk
LokalitaKytlická 780/12, Praha - Prosek
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná80 m²
Počet podlaží6
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaSmíšená
ZástavbaObytná
Datum nastěhování1. červen 2024
Rok kolaudace2006
ZařízenýAno
Bezbariérovýano
Míst k parkování1
ParkováníAno
Výtahano
Lodžieano (4 m²)
TelekomunikaceKabelové rozvody
DopravaMHD
TopeníÚstřední dálkové

Podobné nemovitosti