Světlý byt 3+kk/B v klidné části Prahy 9 – Letňany, ul. Rýmařovská

Světlý byt 3+kk/B v klidné části Prahy 9 – Letňany, ul. Rýmařovská
  • Adresa Rýmařovská 360, Praha - Letňany
  • Ev. č. RT1293-N07392
  • Typ byty 3+kk
  • Plocha 67 m²
  • Vlastnictví osobní

24 000 Kč za měsíc

bez poplatků

 

Volné od 1/10/24. Ve výhradním zastoupení majitele vám nabízíme velmi praktický a světlý byt 3+kk/B situovaný ve 3.nadzemním podlaží z 5 v panelovém domě v klidné části Prahy 9 – Letňany, ul. Rýmařovská. Byt prošel v poslední době rekonstrukcí spočívající v instalaci nové kuchyňské linky s vestavěnými spotřebiči (varná deska, pečící trouba, myčka, pračka, lednice s mrazákem), nová zděná koupelna a wc, na podlaze dlažba a plovoucí podlaha. Byt je velmi dobře řešený a jednoduchými úpravami lze případně dispozici přizpůsobit potřebám nájemce. Po vstupu do bytu je po levé straně sociální zázemí (samostatné wc, koupelna s vanou), v pravé straně jsou pak dvě ložnice, před kterými je praktická šatní část s dostatkem prostoru pro skříně/pracovní stoly atp. V levé části bytu je pak obývací část s jídelnou se vstupem na balkon a kuchyňský kout. Obrovskou výhodou vůči slunným světovým a jeho potenciál k eventuální dispoziční změně. Poplatky činí 3.300,- Kč + spotřeba el.energie, jež bude převedena na nájemce. Kauce činí 27.300,- Kč, provize 27.300,- Kč + DPH. V bytě zůstanou 2 skříně a postele v ložnicích.

V bezprostřední blízkosti domu je menší obchodní centrum s doktory, lékárnou, prádelnou, knihovnou, kavárnou atd., stejně tak autobusová zastávku, několik minut od metra C Letňany.

K bytu přísluší sklepní kóje. Dle požadavku majitele by měl mít nájemce rejstřík trestů a exekucí bez záznamu.

Nechcete ztrácet čas? V případě zájmu Vám rád pošlu odkaz na virtuální prohlídku, abyste měli úplnou představu o nabízené nemovitosti (360° prohlídka s možností orientace ve videu dle vašich představ).

Méně úsporná D

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+kk
LokalitaRýmařovská 360, Praha - Letňany
Okres
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná67 m²
Plocha podlahová67 m²
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaPanelová
Datum nastěhování1. říjen 2024
ZařízenýČástečně
Výtahano
Balkónano
Lodžieano
Sklepano (2 m²)