Brno - Bystrc, pronájem bytu 3+kk, 58 m2, zařízený, výtah - byt

Brno - Bystrc, pronájem bytu 3+kk, 58 m2, zařízený, výtah - byt
  • Adresa Brno - Bystrc
  • Ev. č. RT1306-5363B035
  • Typ byty 3+kk
  • Plocha 58 m²
  • Vlastnictví osobní

17 000 Kč za měsíc

 

Hledáte k pronájmu byt v Brně, který by spojoval pohodlí, styl a praktičnost? Představujeme vám útulný, kompletně zařízený byt 3+kk o rozloze 58 m2, který se nachází v atraktivní lokalitě Brna - Bystrci, ve 3. patře dobře udržovaného domu s výtahem.

Byt nabízí dostatek prostoru pro komfortní bydlení. Skládá se ze dvou ložnic, obývacího pokoje s kuchyňským koutem, koupelny a samostatného WC. Byt prošel nedávnou rekonstrukcí a je nabízen kompletně zařízený - připraven k okamžitému nastěhování bez starostí s nábytkem a zařízením.
V bytě je instalováno ústřední dálkové vytápění, což zajišťuje optimální komfort během chladnějších měsíců. K bytu náleží garážové místo, takže nikdy nebudete mít problém s parkováním ve vyhledávané lokalitě.

Pronájem je na dobu určitou a to června 2025. Nájemné ve výši 17.000,- Kč + 4.500,- Kč. V ceně služeb je zahrnutý internet.

Brno-Bystrc je známá svou skvělou občanskou vybaveností a příjemným životním prostředím. V blízkosti se nachází nákupní centra, školy, zdravotnická zařízení a množství zeleně a parků pro volnočasové aktivity. Výborná dopravní dostupnost do centra Brna a okolí.
Tento byt je ideální volbou pro ty, kteří hledají klidné a pohodlné bydlení s veškerým komfortem v dosahu. Ať už jste mladá rodina, profesionálové nebo studenti, tento byt splní všechny vaše požadavky na moderní bydlení.

Pro informace o ceně a dalších podmínkách pronájmu nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na vaši návštěvu a věříme, že se zde budete cítit jako doma.
PENB nebyl zatím dodán proto uvádíme třídu G.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+kk
LokalitaBrno - Bystrc
OkresBrno-město
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná58 m²
Podlaží umístění4. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaPanelová
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Datum nastěhování12. září 2024
ZařízenýAno
GarážAno
Počet garáží1
Výtahano
Lodžieano
TelekomunikaceInternet
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové

Podobné nemovitosti