Pronájem byty 2+kk, 65 m² - Praha - Žižkov

Pronájem byty 2+kk, 65 m² - Praha - Žižkov
  • Adresa Pitterova 2855/7, Praha - Žižkov
  • Ev. č. RT1293-N07514
  • Typ byty 2+kk
  • Plocha 65 m²
  • Vlastnictví osobní

27 000 Kč za měsíc

bez DPH, bez poplatků, + provize RK, včetně právního servisu

 

Luxusní a plně vybavené 2kk, terasa/sklep/garáž v Central Parku Praha 3 - Žižkov

K dispozici od 1.1.2025
Exkluzivně nabízíme k dlouhodobému pronájmu kompletně vybavený byt 2+kk v moderním projektu Central Park Praha. Velikost bytu je 63m2 a z obou místností je vstup na jednu velkou terasu o velikosti 22m2 se skvělým výhledem na Prahu. Byt se nachází v 9NP. Byt se vyznačuje vysokou kvalitou zpracování a použitými materiály a krásným výhledem na Prahu a je vybaven luxusním nábytkem. V bytě je kuchyňská linka s vestavnými spotřebiči a samostatná klimatizační jednotka pro byt. V koupelně je vyhřívaná podlaha. Vlastní park pro rezidenty a hřiště pro děti . 24/7 recepce a ostraha. V přilehlém okolí najdete vše potřebné k životu. V těsném sousedství s rozsáhlým parkem je sportovní areál Parukářka. Je zde školka, základní škola, obchody, ideální dopravní dostupnost. V areálu je zajištěna maximální bezpečnost, k níž přispívají mimo jiné nejmodernější monitorovací systémy umístěné ve všech vnějších i vnitřních veřejných prostorech.

Měsíční nájem činí 27000,- Kč, poplatky (bez zálohy na elektřinu) 7700,- Kč. Vratná kauce - 35000,- Kč. Provize realitní kanceláře - jeden nájem + DPH 21%.
Sklepní kóje je v ceně nájmu, možnost pronájmu parkovacího stání za příplatek 2500,- Kč měsíčně

Pozor, velkou výhodou pro potenciální nájemce je, že byt je v profesionální správě společnosti Bohemian Estates, jenž správu pro majitele tohoto bytu vykonává. Nájemci je k dispozici kontaktní osoba, která řeší veškeré záležitosti s nájmem spojené (údržba, platby nájemného, vyúčtování, dodatky, a pod.). Nájemci je tak zajištěno bezproblémové užívání bytu s kompletním servisem.

Úsporná C

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 2+kk
LokalitaPitterova 2855/7, Praha - Žižkov
Okres
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha65 m²
Počet podlaží10
Podlaží umístění9. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaSkeletová
Datum nastěhování1. leden 2025
ZařízenýAno
GarážAno
Počet garáží1
Výtahano
Terasaano (22 m²)
Sklepano (3 m²)
TelekomunikaceTelefon, Internet
TopeníÚstřední dálkové