Pronájem krásného bytu 2+kk, 50 m2 v Karlíně

Pronájem krásného bytu 2+kk, 50  m2 v Karlíně
  • Adresa Karlínské náměstí 156/2, Praha - Karlín
  • Ev. č. RT1293-N07435
  • Typ byty 2+kk
  • Plocha 50 m²
  • Vlastnictví osobní

23 000 Kč za měsíc

 

Nabízíme k pronájmu krásný plně vybavený byt 2+kk, plochou 50 m2, který se nachází ve 2. nadzemním patře dobře udržovaného domu v srdci Karlína v ulici Sokolovská.
Byt je vybaven moderní kuchyňskou linkou se spotřebiči (lednice s mrazákem, sklokeramická deska, trouba, digestoř, kávovar). V obývací části najdeme jídelní stůl, židle, pohovku a křeslo. Moderní koupelna je vybavena prostorným sprchovým koutem, toaleta je umístěna samostatně. V ložnici se nachází velká šatní skříň, postel a pracovní stůl. Prostorná vstupní chodba je vybavena praktickým závěsným systémem na oblečení, najdeme zde i technickou místnost s pračkou.
K bytu náleží i balkon.
V místě je výborná občanská vybavenost - obchody, služby, restaurace, pošta, lékárna. V docházkové vzdálenosti od domu je park Karlínské náměstí. Vedle domu je tramvajová zastávka Karlínské náměstí nebo v docházkové vzdálenosti metro Křižíkova.

Měsíční nájem - 23000 Kč, záloha za služby spojené s užíváním bytu 4544 Kč, + elektřina se převádí na nájemníka, kauce 30000 kč, provize 27500 kč + DPH.

Pozor, velkou výhodou pro potenciální nájemce je, že objekt je v profesionální správě společnosti Bohemian Estates, jenž správu pro majitele tohoto objektu vykonává. Nájemci je k dispozici kontaktní osoba, která obratem řeší veškeré záležitosti s nájmem spojené (pravidelná údržba i havarijní zásahy vlastními techniky, vyúčtování, dodatky, apod.). Nájemci je tak zajištěno bezproblémové užívání bytu s kompletním servisem.

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 2+kk
LokalitaKarlínské náměstí 156/2, Praha - Karlín
Okres
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná50 m²
Plocha podlahová50 m²
Počet podlaží5
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Umístění objektuKlidná část obce
Rok výstavby1938
ZařízenýAno
Výtahano
Balkónano

Podobné nemovitosti