Pronájem byty 2+kk, 42 m² - Brno - Štýřice

Pronájem byty 2+kk, 42 m² - Brno - Štýřice
  • Adresa Horní 100/9, Brno - Štýřice
  • Ev. č. RT1352-03117
  • Typ byty 2+kk
  • Plocha 42 m²
  • Vlastnictví osobní

16 900 Kč za měsíc

včetně služeb a internetu, + vratná kauce 20.000,- Kč, + provize RK

 

Pronájem suterénního bytu 2+kk, ul. Horní, Brno - Štýřice (Červený kopec), CP 42 m2, klidné a bezpečné bydlení v prestižní rezidenční čtvrti Brna

Preferujete-li nájemní bydlení v žádané rezidenční čtvrti Brna v zeleni, výjimečném klidu a přitom centru doslova na dosah, zděný suterénní byt 2+kk o CP 42 m2 v 1. PP/3 na ul. Horní vám dopřeje blízkost lokality Červený kopec. Historie, pohoda a výjimečnost je tady patrná doslova na každém kroku.

Byt i dům jsou po rekonstrukci. Obývací pokoj s kuchyňským koutem (orientace na západ) skýtá příjemný prostor pro žití i díky krásnému okolí privátní zahrady se vzrostlou vegetací. Komfortní spánek je tady prakticky jistý díky ložnici orientované na sever. Jednosměrná klidná ulice zaručí potřebný klid v okolí. Co víc si přát?

Byt je vybaven nábytkem a kuchyňskou linkou se spotřebiči - elektrický sporák a trouba, mikrovlnná trouba a volně stojící lednička s mrazničkou. Jeho komfort dotváří koupelna s vanou, WC a pračkou.

Byt se nachází v širším centru města Brna nedaleko nově budované náplavky a klidové lokality Červeného kopce, který doslova vybízí k procházkám a relaxaci. Poloha, výjimečnost lokality a nízké měsíční náklady na provoz činí z tohoto bytu skvělé místo pro život.

Fotodokumentace zobrazuje aktuální stav. Možnost okamžitého nastěhování. Pro domluvení prohlídky kontaktujte uvedeného makléře.

Úsporná C

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 2+kk
LokalitaHorní 100/9, Brno - Štýřice
OkresBrno-město
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha42 m²
Počet podlaží4
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaCihlová
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObchodní a obytná
Datum nastěhování21. říjen 2024
ZařízenýAno
Výtahne
KomunikaceDlážděná, Asfaltová, Zpevněná
TelekomunikaceInternet
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace