Pronájem byty 2+kk, 37 m² - Brno - Zábrdovice

Pronájem byty 2+kk, 37 m² - Brno - Zábrdovice
  • Adresa Příkop, Brno - Zábrdovice
  • Ev. č. RT1336-20256
  • Typ byty 2+kk
  • Plocha 37 m²
  • Vlastnictví osobní

15 000 Kč za měsíc

+ energie

 

Pronájem byty 2+kk, 37 m2 - Brno - Zábrdovice

Nabízíme k pronájmu moderní a světlý byt 2+kk o rozloze 37 m2, který se nachází ve 3. nadzemním podlaží cihlového domu na ulici Příkop v Brně. Byt prošel kompletní modernizací v roce 2021 a je připraven k nastěhování od listopadu. Interiér bytu tvoří prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnice, koupelna s WC a předsíň. Kuchyňská linka je vybavena spotřebiči, včetně sporáku, lednice a digestoře. Byt má vlastní topení na plyn, což zajišťuje komfortní a efektivní vytápění. K bytu náleží sklep o velikosti 4 m2 a balkon, kde si můžete vychutnat klidné chvíle.

Byt se nachází v samém centru Brna, na ulici Příkop, která je známá svou vynikající dostupností a občanskou vybaveností. V bezprostřední blízkosti najdete množství obchodů, restaurací, kaváren i kulturních a historických památek. V docházkové vzdálenosti se nachází také nákupní centra, jako je Palladium nebo Vaňkovka. Výborná dopravní dostupnost zajišťuje snadný přístup k veřejné dopravě, včetně zastávek tramvají a autobusů, které vás rychle dopraví na hlavní nádraží i do dalších částí města.

Cena nájmu je 15.000 Kč měsíčně + energie (převod na nájemníka). Pro více informací nebo domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 2+kk
LokalitaPříkop, Brno - Zábrdovice
OkresBrno-město
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha37 m²
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaCihlová
Datum nastěhování1. listopad 2024
Výtahano
Sklepano
KomunikaceAsfaltová
DopravaSilnice, MHD
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
TopeníÚstřední plynové