Pronájem bytu 2+1, 54 m2, v rodinném domě ve Kbelích

Pronájem bytu 2+1, 54 m2, v rodinném domě ve Kbelích
  • Adresa Svijanská, Praha - Kbely
  • Ev. č. RT1053-IETP837493
  • Typ byty 2+1
  • Plocha 54 m²
  • Vlastnictví osobní

19 000 Kč za měsíc

služby vč. energií a internetu 4000,-, + provize RK

 

Nabízím exkluzivně k pronájmu byt 2+1 ve Kbelích. Nachází se ve 2. patře zatepleného rodinného domu bez výtahu. Pokoje jsou neprůchozí. V každém najdeme pracovní stůl, jednolůžkovou postel a skříňky s úložným prostorem. Kuchyň je vybavena linkou, ledničkou, el. sporákem, mikrovlnkou a jídelním stolem se 4 židlemi. Koupelna je zařízena umyvadlem, sprchovým koutem, klozetem a přípravou na pračku. Podlaha v pokojích je plovoucí, v kuchyni a koupelně je dlažba. Topení obstarává plynový kotel.

Okna jsou plastová s příjemným výhledem do okolní zeleně. Za hezkého počasí je vidět i Říp. Byt nemá vlastní měření energií. Úhrada všech služeb včetně energií (plyn, elektřina, voda) a rychlého internetu je stanovena paušální částkou Kč 4 tis./měsíc. Byt je ideální pro studenty, max. 2 osoby, nehlučné nekuřáky. Volný bude od září.

Parkování je možné na ulici. Na zastávku autobusu dojdete za 4 min. Na metro "C" Letňany se dostanete autobusem za 10 min. K procházce nebo sportování doporučuji nedaleký Letňansko-kbelský lesopark. 5 min. pěšky od domu je Sportcentrum Kbely s lezeckou stěnou, novým oválem pro atletiku, hřištěm na beach volejbal a mnoho dalších sportovních aktivit. Krytý plavecký bazén najdeme v nedalekých Letňanech.

Přímo ve Kbelích je několik fittnes center. V září zde bude otevřena nová poliklinika a sídlo zde má i VŠ sportovní Palestra. K nákupům dobře poslouží několik večerek, v blízkém okolí jsou 2 prodejny Billa, delší procházkou přes park či několik stanic busem je OC Letňany. Z důvodu nepředložení průkazu energetické náročnosti budovy uvádíme energetickou třídu G.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 2+1
LokalitaSvijanská, Praha - Kbely
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná54 m²
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Datum nastěhování1. září 2024
ZařízenýČástečně
Výtahne

Podobné nemovitosti