Pronájem byty 2+1, 53 m² - Brno - Řečkovice

Pronájem byty 2+1, 53 m² - Brno - Řečkovice
  • Adresa Družstevní 1187/5, Brno - Řečkovice
  • Ev. č. RT1221-00305-1
  • Typ byty 2+1
  • Plocha 53 m²
  • Vlastnictví osobní

16 500 Kč za měsíc

+ záloha na energie a služby 3.670,-Kč/měsíc, + provize RK

 

Pronájem zděného bytu 2+1 s balkonem, 53 m2, v Brně - Řečkovicích na ul. Družstevní

K pronájmu nabízíme byt o velikosti 2+1, který se nachází ve 2. nadzemním podlaží zděného bytového domu na ulici Družstevní v Brně – Řečkovicích. Celková podlahová plocha bytu činí 52,92 m2. Byt se nachází ve zvýšeném přízemí domu a je přístupný po jednom rameni domovního schodiště. Z předsíně bytu jsou samostatně přístupné obývací pokoj, ložnice, koupelna a samostatná toaleta. Kuchyně je přístupná z obou pokojů bytu. K obývacímu pokoji přiléhá balkon. Okna bytu jsou orientovaná jihovýchodním směrem do zeleně před domem. Byt prošel rekonstrukcí. Okna jsou plastová včetně žaluzií. Byt je vytápěn ústředním topením, měřiče spotřeby tepla jsou na radiátorech, ohřev vody pro byt je zajištěn elektrickým boilerem.
Byt je vybaven kuchyňskou linkou, sporákem, digestoří, jídelním stolem se židlemi, sedačkou, konferenčním stolkem, skříňovou sestavou a dvoulůžkem.
Byt je umístěn ve čtyřpodlažním zděném bytovém domě. Od domu je dobré spojení MHD do centra města. V okolí domu se nachází veškeré služby (nákupní středisko, restaurace, sportovního centrum, bazén, lékařské ordinace).
Kauce je ve výši jednoho měsíčního nájemného. Byt bude volný k nastěhování od 1.12.2024 a je zde možnost dlouhodobého nájmu.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 2+1
LokalitaDružstevní 1187/5, Brno - Řečkovice
OkresBrno-město
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha53 m²
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Datum nastěhování1. prosinec 2024
ZařízenýNe
Výtahne
Balkónano
Sklepano