Pronájem,novostavby bytu, 1+1 s parkovacím stáním, 42 m2 - ul. J. Jánského, Znojmo

Pronájem,novostavby bytu, 1+1 s parkovacím stáním, 42 m2 - ul. J. Jánského, Znojmo
  • Adresa MUDr. Jana Janského, Znojmo
  • Ev. č. RT1322-MZ24036
  • Typ byty 1+1
  • Plocha 42 m²
  • Vlastnictví osobní

10 000 Kč za měsíc

 

Nabízíme vám k pronájmu velmi vkusně a moderně řešený byt s parkovacím stáním ve velmi klidné lokalitě v těsné blízkosti Městského lesíku na ul. MUDr. Jana Jánského ve Znojmě.

Byt o dispozici 1+1, s podlahovou plochou 42 m2, se nachází v 5. NP s výtahem bytového domu jež prošel velmi zdařilou modernizací a to jak uvnitř společných částí domu, tak také jeho okolí a zevnějšek.

Byt je situován s výhledem do Městského lesíku a tedy na západní stranu, což ještě více umocňuje pohodové a klidné bydlení. Celkový dojem dotváří prostorná vstupní chodba, cit pro detail v koupelně s toaletou a kompletně vybavená moderní kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči (myčka, pračka, indukční deska, trouba, ledničky s mrazákem, digestoř), své místo zde najde také jídelní stůl. Ložnice je dostatečně prostorná, vybavena vestavěnou šatní skříní, a lze ji tak jednoduše rozdělit a využít jak pro pohodový spánek, tak také pro posezení u televize nebo sklenky dobrého vína.

Vytápění bytu je centrální. Byt je určen ideálně pro dvě dospělé osoby a je připraven k okamžitému nastěhování. Velkou předností je již zmiňované parkovací stání před domem. V dosahu je zastávka MHD, možnost využití odpočinku v Městském lesíku, kde se díky lávce přes údolí dostanete pěšky do centra města Znojma do 20 minut.

Nájemné za tuto bytovou jednotku je 10.000Kč/m + 1.500Kč/m za parkovací stání, inkaso je zálohově ve výši 4.500Kč, Kauce je ve výši dvou nájmů (23.000Kč) + provize RK.

Pro více informací a prohlídku bytu volejte makléře: Michal Zacha.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 1+1
LokalitaMUDr. Jana Janského, Znojmo
OkresZnojmo
Náklady na bydlení4.500Kč/měs.
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná42 m²
Počet podlaží6
Podlaží umístění5. NP
Stav objektuNovostavba
BudovaPanelová
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Datum nastěhování1. říjen 2024
ZařízenýČástečně
Míst k parkování1
ParkováníAno
Výtahano
Sklepano (3 m²)
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaSilnice, MHD, Autobus
TopeníÚstřední dálkové

Podobné nemovitosti