Prodej vila, 262 m² - Sveti Lovreč

Prodej vila, 262 m² - Sveti Lovreč
  • Adresa Sveti Lovreč, Chorvatsko
  • Ev. č. RT1350-03097
  • Typ vila
  • Plocha 262 m²

748 250 EUR

včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu, cena k jednání

 

Dům - Heraki, Sveti Lovreč, 262m2

Nabízíme Vám na prodej jednu z deseti vil v komplexu v klidném městečku Heraki, vzdáleném 3km od Svetli Lovreč asi 15 kilometrů od centra Poreče. Villa Fragaria vyniká svým rustikálním designem s dřevěnými podlahami v pokojích a keramickou dlažbou v ostatních prostorách. Stropy jsou zdobeny dekorativními dřevěnými trámy a v obývacím pokoji je otevřený krb pokrytý dekorativním kamenem, který vytváří teplou a útulnou atmosféru.

Vila se skládá z přízemí a horního patra. Interiérový design vily představuje harmonii rustikálního a moderního nábytku. Otevřený prostor kuchyně, jídelny pro osm osob a obývacího pokoje s krbem je koncipován jako unikátní funkční celek určený pro příjemný celodenní pobyt všech nájemníků. Kuchyň je plně vybavená. Ložnice jsou vybaveny kombinací jednolůžek a dvoulůžek.

V přízemí se nachází jedna ložnice s vlastní koupelnou a výhledem do dvora. Druhá ložnice v přízemí má samostatný vchod z kryté terasy a výhled do dvora a na bazén. Tento pokoj má koupelnu s vanou. Ložnice v patře mají vlastní koupelny a kryté terasy. Výhled z těchto pokojů je do dvora, na bazén a na vesnici.

Villa Fragaria, kategorizovaná čtyřmi hvězdičkami, nabízí nejen komfortní ubytování pro rodinnou dovolenou, ale představuje také výbornou investici do turistického pronájmu.

Nabízíme Vám možnost financování při koupi nemovitostí.

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti (+ DPH 25% z této provize = 3,75%) a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Veškerou nabídku našich nemovitostí naleznete na našich stránkách.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieVila
LokalitaSveti Lovreč, Chorvatsko
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná262 m²
Plocha pozemku888 m²
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Rok výstavby2004
ZařízenýAno
ParkováníAno
Balkónano
Terasaano
Bazénano
VodaDálkový vodovod