Prodej vila, 500 m² - Poreč

Prodej vila, 500 m² - Poreč
  • Adresa Poreč, Chorvatsko
  • Ev. č. RT1350-03292
  • Typ vila
  • Plocha 500 m²

1 027 000 EUR

včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu

 

Římská vila - Poreč, 500m2

Nabízíme Vám na prodej jedinečnou římskou vilu respektující tradici a dědictví v samotném geografickém středu Istrijského poloostrova, St. Petra v Šumě na křižovatce 5 směrů: Kringa, Tinjan-Poreč, Kanfanar-Rovinj, Žminj-Pula, Pazin-Rijeka, místo z roku 1174 s bohatým architektonickým dědictvím.
Na 2200 m2 okrajového stavebního pozemku v nadmořské výšce 350 m nad mořem je tato kamenná vila obklopena bohatými lesy, dobře udržovanými turistickými a cyklistickými stezkami, specifickými hlubokými závrty (kterých je ve městě více než 200) s čistým vzduchem a klidné prostředí.
Vila o ploše 500m2 s rozvinutou základovou deskou 402 m2 se třemi ložnicemi s vlastními koupelnami (od 25 m2 do 35 m2 netto), vlastními východy do zahrad na sever na jedné straně, letním otevřeným krytým prostorem se dvěma krby (72 m2) s přímý vstup do bazénu (170 m2 + jacuzzi) na jihu na druhé straně a centrální "open space" obytná část (90 m2) s velkými prosklenými stěnami, tvořící atriový dvůr, skrytý pohledům, umístěný směrem k vinicím na západ, čímž poskytuje štít před větry a deštěm.
K dispozici je terasa o velikosti 80 m2 se zelenou zahradou a vířivkou a krásným výhledem a kancelář o velikosti 24 m2 s vlastním přístupem, nezávisle na domě.
Parkoviště se nachází ve stínu velkých zdí na severovýchodě, které je chrání před sluncem.

Interiér je inspirován nadčasovým francouzským starým stylem ve stylu Segreto Finishes s bohatými kusy nábytku v antickém stylu, zlatě malovanými dřevěnými lustry, jedinečnou kuchyní v kombinaci kamene a dřeva, stejně jako unikátními koupelnami s kamennými oblouky, zapuštěná vana s výhledem na bazén, kamenné sprchy a volně stojící vany přímo u oken s výhledem do soukromých zahrad. Na podlahách je kámen kromě místností, kde je použita dřevěná podlaha. Veškerý kámen je ručně opracován, respektuje všechny prvky istrijské kamenné architektury. Vytápění a chlazení je řešeno tepelným čerpadlem a systémem „fan coil“, přičemž ve všech místnostech je i podlahové vytápění.

Nabízíme Vám možnost financování při koupi nemovitostí.

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti (+ DPH 25% z této provize) a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Veškerou nabídku našich nemovitostí naleznete na našich stránkách.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieVila
LokalitaPoreč, Chorvatsko
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná500 m²
Plocha pozemku2.200 m²
Plocha zahrady2.200 m²
Počet podlaží1
Stav objektuNovostavba
BudovaSmíšená
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný
Rok výstavby2023
ZařízenýAno
ParkováníAno
Balkónano
Terasaano (80 m²)
Bazénano
VodaDálkový vodovod
OdpadČOV pro celý objekt
TopeníPodlahové