Prodej vila, 381 m² - Poreč

Prodej vila, 381 m² - Poreč
  • Adresa Poreč, Chorvatsko
  • Ev. č. RT1350-03057
  • Typ vila
  • Plocha 381 m²

1 999 000 EUR

včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu, cena k jednání

 

Moderní vila - Vrvari, Poreč, 547m2

Moderní vila se dvěma bytovými jednotkami je na prodej v bezprostřední blízkosti centra Poreče - ve Vrvari. Obě jednotky jsou plně zařízené a vybavené. Každá bytová jednotka má čistou plochu 381m2 a hrubou plochu 547m2. Uvnitř každé jednotky je prostorný otevřený obývací pokoj s kuchyní, jídelnou, koupelnou a krytou terasou. V prvním patře jsou tři ložnice, terasa a dvě koupelny. Střešní terasy mají celkovou hrubou plochu 132 m2 (66+66 m2).

V suterénu jsou technické místnosti, koupelna, salonek a finská sauna. Vila je vybavena klimatizací a fancoily pro vytápění, což zajišťuje příjemnou teplotu po celý rok.

Nádvoří vily zdobí bazén, společná letní kuchyně a velká zahrada s množstvím zázemí pro relaxaci. Ve dvoře je možné parkovat čtyři auta. Tyto vily představují velký potenciál pro turistický pronájem a významný příjem.

Vily jsou dokonalou kombinací moderní architektury, funkčního designu a prvotřídní polohy a nabízejí svým budoucím majitelům vše, co potřebují pro pohodlný a luxusní pobyt v jedné z nejkrásnějších částí Poreče.

Vzdálenost od moře: 3600m

Nabízíme Vám možnost financování při koupi nemovitostí.

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti (+ DPH 25% z této provize) a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Veškerou nabídku našich nemovitostí najdete na našich stránkách Realityumore.com.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieVila
LokalitaPoreč, Chorvatsko
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná381 m²
Plocha pozemku779 m²
Stav objektuNovostavba
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Rok výstavby2024
ZařízenýAno
Míst k parkování4
ParkováníAno
Terasaano (132 m²)
Bazénano
Sklepano
TelekomunikaceInternet
VodaDálkový vodovod
OdpadČOV pro celý objekt
TopeníPodlahové