Prodej vila, 245 m² - Málaga, Costa del Sol, Estepona, Estepona

Prodej vila, 245 m² - Málaga, Costa del Sol, Estepona, Estepona
  • Adresa Málaga, Costa del Sol, Estepona, Estepona, Španělsko
  • Ev. č. RT1155-R4838959
  • Typ vila
  • Plocha 245 m²

799 000 EUR

 

Vila na prodej 245 m2 Estepona

Tato jedinečná vila se nachází ve velmi vyhledávané oblasti Buenas Noches, Estepona West. Díky své vynikající poloze v pěší vzdálenosti od pláže a působivým vlastnostem je tato nemovitost skutečným skvostem. Stojí na rozsáhlém a dělitelném pozemku o rozloze 1400 m2 a disponuje rozsáhlým venkovním prostorem s krytým bazénem, terasami a chilloutovými zónami, skleníkem, skladovým domkem, přístřeškem pro nejméně 4 auta a rozsáhlou zahradou se spoustou dalších možností.

U vchodu do domu se nachází útulná veranda, která je prosklenými dveřmi propojena s obývacím pokojem. Obývací pokoj je prostorný s krbem s dvojitou stěnou směrem k přilehlé jídelně. Kuchyně je otevřená do jídelny a má barový poloostrov a přilehlou prádelnu se zadním východem.
Toto hlavní patro dále nabízí 3 ložnice, z nichž jedna má vlastní koupelnu, a 2 koupelny.
Ložnice v této vile jsou navrženy s ohledem na pohodlí a styl. Každá ložnice nabízí dostatek prostoru a přirozeného světla, což vytváří klidné a tiché prostředí. Koupelny jsou také prostorné a mají moderní povrchovou úpravu. Ve druhém patře se nachází hlavní ložnice s vlastní koupelnou a přístupem na soukromou terasu s otevřeným výhledem do zeleně a částečným výhledem na moře. Jistě si zamilujete také solárium s panoramatickým výhledem na pobřeží a moře. Možnost otevřít si přístup na solárium přímo ze vchodu nebo z hlavní ložnice jej činí ještě atraktivnějším.

Buenas Noches je sice primárně rezidenční, ale nachází se 800 metrů od pláže a má blízký snadný přístup k různým službám a občanské vybavenosti. V blízkosti obyvatelé najdou supermarkety, místní restaurace a pláže. Estepona s větším výběrem obchodů, restaurací a kulturních aktivit je vzdálena přibližně 10 až 15 minut jízdy autem. Marbella je naopak vzdálená asi 30 až 40 minut jízdy autem a nabízí snadný přístup do jedné z nejzajímavějších destinací na pobřeží Costa del Sol. Díky tomu je Buenas Noches žádanou lokalitou pro ty, kteří hledají klid a zároveň jsou v dosahu městských vymožeností a volnočasových aktivit. Nenechte si ujít ty nejlepší nabídky a přidejte se k nám na FB a Instagramu

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieVila
LokalitaMálaga, Costa del Sol, Estepona, Estepona, Španělsko
Velikost4 pokoje
Užitná plocha245 m²
Plocha pozemku1.400 m²
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
ParkováníAno
Terasaano (30 m²)
Bazénano