Prodej rodinné domy, 180 m² - Železnice

Prodej rodinné domy, 180 m² - Železnice
  • Adresa Železnice
  • Ev. č. RT1188-649213
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 180 m²

5 590 000 Kč

 

Naše společnost Vám zprostředkuje k prodeji dům v centru města Železnice, pouhých 50 metrů od náměstí. V přízemí domu se nachází komerční prostor, který je hygienou schválen pro výrobu a prodej. V prvním patře pak najdete prostorný byt s dispozicí 4+kk. Celý dům prošel postupně rekonstrukcí od roku 2016 a nyní již probíhají pouze drobné dokončovací práce.

Celková zastavěná plocha domu činí 144 m² a pozemek má rozlohu 194 m². Jedná se o řadovou cihlovou budovu s dvěma podlažími. V přízemí najdete dlažbu a nově zrekonstruované prostory, v prvním patře pak kompletně zrekonstruovaný byt s vinylovou podlahou. Veškeré stěny a stropy prošly opravami, byla vyměněna okna a podlahy a instalována nová elektřina.

Dům je vybaven veškerými inženýrskými sítěmi, včetně plynu, elektřiny, vody a kanalizace. Vytápění je řešeno ústředním plynovým topením. Parkování je možné přímo před domem.

Tato nemovitost je ideální pro ty, kteří hledají kombinaci obchodního prostoru a bydlení v blízkosti malebného prostředí Českého ráje, pouhých 5 km od města Jičín. V blízkosti se také nachází železnice, což zajišťuje dobré spojení s okolím.

Pro více informací neváhejte kontaktovat naši realitní kancelář, financování nemovitosti je již zajištěno. Ev. číslo: 648599.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaŽeleznice
OkresJičín
Velikost4 pokoje
Plocha užitná180 m²
Plocha podlahová86 m²
Plocha pozemku194 m²
Plocha zastavěná144 m²
Počet podlaží2
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuŘadový
Umístění objektuCentrum obce
Výtahne
TelekomunikaceInternet
DopravaAutobus
VodaDálkový vodovod
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové

Podobné nemovitosti