Prodej rodinné domy, 185 m² - Záhornice

Prodej rodinné domy, 185 m² - Záhornice
  • Adresa Krátká, Záhornice
  • Ev. č. RT1174-00039
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 185 m²

6 150 900 Kč

Cena je uvedena včetně provize a právního servisu.

 

Prodej rodinného domu o rozloze 185 m2, ulice Krátká, Záhornice

Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme rodinný dům o dvou podlažích, užitné ploše 185 m2 a pozemkem o celkové výměře 571 m2. Každé podlaží má vše potřebné k životu a můžete tak celý dům využít jako dvougenerační. Před domem je malá okrasná zahrada s vlastní studnou s užitkovou vodou a připravenou závlahou zahrady. K příjemnému posezení se hodí rohová pergola, kde se můžete zahřát u krbu, grilovat a také udit. Za domem jsou záhonky na pěstování zeleniny, kompost a zahradní domek na nářadí.

V přízemí se nachází prostorná kuchyně, moderně vybavená, společně s vestavěnými skříněmi jako spižírnou. Vše děláno na míru. V této místnosti je dostatek místa i pro obývací část. Předsíň je také prostorná se vstupem do velké koupelny s toaletou. Dále dětský pokoj, ložnice a další místnost na uskladnění – šatna. V chodbě je místo také na malou pracovnu a vedou odsud schody do podkroví.

Zde je velká obývací místnost, pokoj pro hosty, malá kuchyňka, další koupelna s toaletou a část podkroví je ponechána jako půda kde si můžete vybudovat další prostornou místnost a případně samostatný vstup do tohoto podlaží. Velká část nábytku včetně kuchyně je dělána na míru a bude součástí prodeje.

Okna a dveře jsou plastová, síla zdí okolo 75 cm nevyžaduje zateplení, a tudíž vytápění domu plynovým kotlem není tak náročné. Všechny rozvody vody a elektřiny jsou nové, střešní krytina je z kvalitních betonových hodonínských střešních tašek. Dům je napojen na veřejný vodovod, kanalizaci, elektřinu a plyn.

V obci je základní občanská vybavenost – školka, škola, obchod a restaurace. Další najdete v nedalekých Poděbradech, Nymburce a Městci Králové. Napojení na dálnici D 11 je vzdálené 18 km. V okolí jsou krásné lesy na houbaření, rybníky na rybolov a řada obor s vysokou zvěří.

Odkaz na 3D prohlídku: https://my.matterport.com/show/?m=vqJRJSrRWun

Pro bližší informace či prohlídku kontaktujte realitního zprostředkovatele.

Velmi nehospodárná F

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaKrátká, Záhornice
OkresNymburk
Velikost5 a více pokojů
Užitná plocha185 m²
Plocha pozemku571 m²
Zastavěná plocha140 m²
Počet podlaží2
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Bazénano
DopravaSilnice, Autobus
VodaDálkový vodovod, Studna
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
Zdroj topeníPlynový kotel