Prodej rodinné domy, 180 m² - Vratimov - Horní Datyně

Prodej rodinné domy, 180 m² - Vratimov - Horní Datyně
  • Adresa K Hájence, Vratimov - Horní Datyně
  • Ev. č. RT1131-00283
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 180 m²

5 200 000 Kč

včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

 

Prodej, rodinný dům, 180 m2 - Vratimov

Představujeme Vám dvoupodlažní rodinný dům na prodej v žádané lokalitě blízko Ostravy v obci Vratimov na ulici K Hájence, jehož podlahová plocha činí 180 m2 + sklep dalších 80 m2. Při vstupu do domu se ocitnete ve vstupní hale a její součástí je i samostatná toaleta. V 1. NP se pak nachází 2 pokoje, vybavená kuchyň, spíž, koupelna s wc, vanou i sprchovým koutem. Ve 2. NP najdete samostatný pokoj a prostornou půdu, kde dle potřeby, můžou vzniknout další místnosti. Jednoduše tak můžete z vrchního patra udělat další bytovou jednotku, a díky tomu to může být i zajímavá investiční příležitost.
Dům je napojen na veřejný vodovod a odpad je sveden do jímky. Je zde však možnost napojení na obecní kanalizaci. K vytápění domu slouží kotel na tuhá paliva, elektrický kotel, nebo krbová kamna v obývacím pokoji.

Dům je v zachovalém stavu, ale bude vyžadovat nějakou investici, na kterou můžete čerpat dotace z programu "oprav dům po babičce". Dotační program nabízí domácnostem zálohové financování komplexních renovací nemovitostí. Příjemci dotace mají navíc možnost čerpat výhodný úvěr od stavebních spořitelen a bank.
K domu náleží i oplocená zahrada o výměře 690 m2 s několika vzrostlými stromy a u vchodu najdete zastřešenou terasu s grilem. Je zde i dostatek místa pro vybudování garáže, nebo přístřešku pro auto.

Můžete si zde užívat klidu jako na vesnici, jelikož nemovitost se nachází na konci slepé ulice a při tom nedaleko do centra Vratimova, kde najdete veškerou občanskou vybavenost. Několik metrů od domu je čerpací stanice, potraviny a vyhlášená restaurace "Koliba". Na hlavní cestě pak autobusová zastávka s pravidelnou linkou do Vratimova i Ostravy.

Pokud Vás tato nemovitost zaujala, tak neváhejte a domluvte si osobní prohlídku s makléřem, kde se dozvíte všechny potřebné informace.
Zajištění výhodného financování je u nás samozřejmosti.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaK Hájence, Vratimov - Horní Datyně
OkresOstrava-město
Velikost5 a více pokojů
Užitná plocha180 m²
Podlahová plocha259 m²
Plocha pozemku809 m²
Zastavěná plocha120 m²
Plocha zahrady689 m²
Počet podlaží2
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Rok výstavby1965
ZařízenýČástečně
Výtahne
Rozměry - výška stropu2,50 m
Terasaano (10 m²)
Sklepano (79 m²)
KomunikaceAsfaltová
DopravaSilnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V, 400V
OdpadVeřejná kanalizace