Prodej rodinného domu o rozloze 250 m2, ulice Revoluční, Velké Bílovice

Prodej rodinného domu o rozloze 250 m2,  ulice Revoluční, Velké Bílovice
  • Adresa Revoluční, Velké Bílovice
  • Ev. č. RT1174-00032
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 250 m²

10 700 000 Kč

Při rychlém jednání sleva 800 000 Kč! Cena je uvedena včetně provize a právního servisu.

 

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme v srdci malebného městečka Velké Bílovice k prodeji výjimečný rodinný dům s prostornými místnostmi o velikosti 6+KK s užitnou plochou 250 m2. Zastavěná plocha 140m2.

Toto prostorné rodinné zázemí nabízí ideální místo pro ty, kteří hledají klidné moderní bydlení s veškerou občanskou vybaveností v docházkové vzdálenosti.

Vstup do domu je přes předsíň do obývacího pokoje s krbem a originálním točitým schodištěm. Obývací pokoj je propojen s prostornou kuchyní a jídelnou. Kuchyňská linka s centrálním ostrůvkem je vybavena indukční deskou, digestoří, myčkou, pečící a mikrovlnou troubou. Bonusem je pracovna s dvěma pracovními stoly u francouzského okna vedle kuchyně. Z jídelny je přímý vstup na zastřešenou terasu s letní kuchyní, která vybízí k relaxaci, rodinným setkáním nebo večírkům s přáteli. Součástí přízemí je WC a vstup do sklepní části domu. Po točitých schodech se dostanete do 1. patra, kde se nacházejí 4 pokoje. Každý pokoj má samostatný vstup z chodby, koupelna a technická místnost.

Dům je celý podsklepený s garáží pro dvě auta, technickou místností, dílnou a místností, která nyní slouží jako nahrávací studio. Z garáže je vstup rovnou na zahradu za domem. Pod sedlovou střechou je prostorná půda, kterou je možné přebudovat na obytné podkroví. Zahrada je plná zeleně a poskytuje soukromí pro relaxaci u ohniště tak i na houpačce mezi stromy.

Velké Bílovice, největší vinařská obec v České republice, nabízí nejen krásné prostředí, ale také bohatou historii a kulturu. Tato malebná obec je proslulá nejen svými vinicemi, ale také klidným a přátelským prostředím, kde se všichni cítí jako doma. Skvělá občanská vybavenost, školy, obchody, lékař, restaurace a spousta příležitostí k volnočasovým aktivitám na multifunkčním hřišti.

Díky sjezdu na dálnici D2 je výborná dostupnost do Brna 25 min., do Břeclavi 10 min. a za 15 min. jste u vodní nádrže Nové Mlýny, která je vhodná k vodním sportům, rybaření a rekreaci.

Z důvodu nedodání energetického štítku je uvedena energetická náročnost třídy G.

Pro bližší informace či prohlídku kontaktujte realitního zprostředkovatele.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaRevoluční, Velké Bílovice
OkresBřeclav
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná250 m²
Plocha pozemku868 m²
Plocha zastavěná140 m²
Počet podlaží2
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuŘadový
GarážAno
Sklepano
DopravaSilnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové

Podobné nemovitosti