Prodej rodinné domy, 208 m² - Tišice - Chrást

Prodej rodinné domy, 208 m² - Tišice - Chrást
  • Adresa Sokolská 351, Tišice
  • Ev. č. RT1190-26876
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 208 m²

15 800 000 Kč

 

Prodej rodinné domy, 208 m² -

Dovolujeme si Vám nabídnout k prodeji elegantní a prostorný dům dispozice 5 + 1 o rozloze 208 m², s garáží, s terasou s nově vybudovaným bazénem a rozlehlou zahradou o rozloze 975 m². Celkově Vám tak pozemek nabízí 1 117 m². Dům se nachází v klidné obci Tišice, nedaleko přírodního jezera Mlékojedy, známé pro letní akce a výborné koupání, město Brandýs nad Labem je 8 km a Mělník pak 10 km. V docházkové vzdálenosti jsou Neratovice.

Dům prošel rozsáhlou kvalitní rekonstrukcí, můžete se tedy nastěhovat bez potřeby jakýchkoli dalších úprav.

Dispozice 5+1 nabízí dostatek prostoru i pro velkou rodinu. Dům je vytápěn podlahovým topením, které pohání tepelné čerpadlo voda-voda, což Vám zajišťuje nízké náklady na vytápění. Samozřejmostí je zateplení domu.

V přízemí domu se nachází světlý prostorný obývací pokoj s krbem, z kterého se přes jídelní kout ocitnete v kuchyni s novou kuchyňskou linkou. V přízemí nalezneme také jednu z ložnic, koupelnu se sprchovým koutem, technickou místnost pro umístění pračky a sušičky. Velmi praktická je zde také spíž.

V prvním patře domu se nacházejí 3 ložnice se vstupem na balkon, 2 šatny a koupelna s vanou. Úložné prostory jsou v tomto dome nadstandardní.

Celkově interiér, i díky kombinaci bílé barvy a dřeva působí velmi teple, světle a útulně.

Odpočinek, posezení s rodinou či přáteli si můžete užít na rozlehlé zahradě s terasou s nově vybudovaným bazénem z kvalitního laminátu. Dům sousedí pouze s jedním domem, takže Vám nabízí maximální soukromí. Na zahradě zcela jistě ocení závlahový systém, se kterým bude údržba zahrady snadnější. V horkých dnech pak uvítáte stín vzrostlých stromů a pěstitelé si zamilují skleník. Benefitem je, že závlahový systém, stejně tak jako tepelné čerpadlo a bazén, čerpají vodu z vlastní kopané studny. Dům je samozřejmě připojen i na obecní vodovod a kanalizaci a je označen energetickým štítkem B, tedy vysoce úsporný.

Obec Tišice nabízí kombinaci pohodlného dojezdu do Prahy (17 minut na metro Černý Most, 20
minut na metro Ládví, vlakové spojení na Hlavní nádraží za 40 minut) a krásného, klidného venkovského prostředí.

Nalezneme zde plnou občanskou vybavenost (škola, školka, lékař, zubař, gynekolog, lékárna a obchody).

Pokud hledáte dům v přírodě, ale zároveň dobrou dostupnost Prahy, pak se právě tento dům s pozemkem o celkové rozloze 1 117 m² může stát Vaším domovem. Budu se na Vás těšit při osobní prohlídce. Ev. číslo: 26876.

Velmi úsporná B

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaSokolská 351, Tišice
OkresMělník
Velikost5 a více pokojů
Užitná plocha208 m²
Podlahová plocha208 m²
Plocha pozemku1.117 m²
Zastavěná plocha142 m²
Počet podlaží2
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
Míst k parkování1
ParkováníAno
GarážAno
Balkónano
Bazénano
TopeníJiné
Reality 11
Reality 11
Nad Podbabskou skálou 350/17
Praha
info@reality11.cz

Zobraz 289 nabídek