Cenově dostupný dům na Stochově s možností převzetí hypotéky za 2,79% !!!

Cenově dostupný dům na Stochově s možností převzetí hypotéky za 2,79% !!!
  • Adresa Karlovarská, Stochov
  • Ev. č. RT1203-66305
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 118 m²

4 990 000 Kč

včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

 

Nabízíme k prodeji rodinný dům v městě Stochov, v části Slovanka. Jedná se o podsklepenou patrovou samostatnou polovinu domu se zastavěnou plochou 71 m2 na travnatém pozemku o výměře 362 m2.
V přízemí domu se nachází předsíň, velká vstupní chodba s úložným prostorem (8,5m2) , samostatné WC, koupelna s vanou (4,8m2), kuchyně s jídelnou (13,2m2) a prostorný obývací pokoj (20,3m2). Z chodby je také vstup do suterénu domu (22m2). Z jídelny vedou schody do prvního patra, kde se nachází dvě samostatné ložnice (20,8m2 a 16,6m2), menší koupelna s toaletou a menší samostatná místnost, která je v tuto chvíli využívána jako kuchyně.

Původní stavba domu je z roku 1938. Dům je celý cihlový, je osazen plastovými okny s dvojskly. Dům není zateplený. Střešní krytinou jsou tašky, krov je v dobrém stavu. Rozvody elektro jsou v mědi a odpad s vodou v plastu.

Dům je napojen na obecní vodovod, kanalizační síť i plyn. Vytápění domu je řešeno vlastním plynovým kotlem. V domě je připravený na instalaci nový kondenzační kotel značky Vaillant.

Poloha domu je vskutku strategická. Dům je situován u silnice spojující Kladno (11 km), Nové Strašecí (6 km) a Rakovník (21 km), 2 km od nájezdu na D6, po které se za 15 minut dostanete na okraj Prahy. V těsné blízkosti domu jsou zastávky autobusů, které jezdí na Pražský Zličín, do Kladna, Rakovníka, Slaného. Kousek od domu je železniční stanice Stochov Slovanka.

Město Stochov nabízí kompletní občanskou vybavenost - obchody, mateřskou školu, základní školu, základní uměleckou školu, Střední školu služeb a řemesel, ordinaci praktického lékaře pro děti i dospělé, gynekologickou i stomatologickou ordinaci, dům s pečovatelskou službou, Hasičský záchranný sbor, městskou policii, poštu, čerpací stanici, sportovní halu a dětská hřiště. Restaurace a prodejna zmrzliny se nachází přímo vedle nabízeného objektu. V těsné blízkosti domu je večerka.

Výhodou je možný převod hypotéčního úvěru s úrokem 2,9% na nového majitele. Využijte této skvělé možnosti a pořiďte si pěkné bydlení v domě za cenu bytu 3+1 v Kladně.

Budu se s Vámi těšit na viděnou při prohlídce.

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaKarlovarská, Stochov
OkresKladno
Velikost3 pokoje
Plocha užitná118 m²
Plocha podlahová96 m²
Plocha pozemku362 m²
Počet podlaží3
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuŘadový
Umístění objektuOkraj obce
ZástavbaObchodní a obytná
Rok výstavby1938
ZařízenýNe
Sklepano
TelekomunikaceInternet
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové

Podobné nemovitosti