Prodej rodinné domy, 63 m² - Scalea

Prodej rodinné domy, 63 m² - Scalea
  • Adresa Via Campo Volo, Scalea, Itálie
  • Ev. č. RT1159-24B-0162
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 63 m²

98 000 EUR

 

přízemní byt 3+kk, 63 m2 ve Scalea ,Itálie,Kalábrie

Nabízíme byt 3+kk 63m2 s klimatizací v klidné části Scalea, Byt je v přízemí v elegantním a udržovaném kondominiu VIP CLUB.
Je zde velký obývací pokoj s rohovou kuchyní a pohodlnou šatnou, chodba vás zavede do obou ložnic a koupelny
Nedávno postavený byt je ve výborném čistém stavu, má novou kuchyni na míru a krásný nábytek z masivu. Terasa obklopující byt je rohová, 80m2, dlážděná, po obvodu je zelený živý plot, je zde letní sprcha a místo pro gril.Děti zde mohou mít bazén, nebo stan na letní prázdniny, výborné místo pro letní párty a posezení s přáteli.
Moře 750 metrů, centrum Scalea 3,5 km.
Poskytneme kontakt na firmu, co kompletně spravuje pronájem bytů i domů. Tato firma se postará o vše od marketingu, rezervací (například přes Airbnb), až po check-in a check-out hostů, úklid a pomůže s vybavením bytu, doporučí potřebné vybavení atd. Je to ideální pro ty, co nechtějí řešit každodenní správu nemovitosti, ale mají zájem o pasivní příjem z pronájmu. Pokud si u vás někdo zakoupí bydlení u moře v Itálii od nás, poskytneme vám kontakt na tuto firmu ZDARMA jako poděkování za důvěru. Klient se nemusí starat o žádné detaily, vše za něj zařídí firma, a on si jen užívá měsíční finanční výnosy.O Vás bez Vás.
Více nabídek také zde: - https://reality.idnes.cz/s/mgr-irina-scerbina-rk-65687a634cabab6c8f0f79a5/
- https://www.sreality.cz/adresar/skindi-praha-zabehlice/69149 Za informace jakéhokoliv charakteru o této nemovitosti nenese RK zodpovědnost, byly získány od majitele, vlastníka nemovitosti a RK je pouze zprostředkovává v souladu s občanským zákoníkem.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaVia Campo Volo, Scalea, Itálie
Velikost4 pokoje
Užitná plocha63 m²
Plocha pozemku80 m²
Počet podlaží2
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Typ domuPřízemní
Poloha objektuRohový
ZařízenýAno
Terasaano
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace