Prodej rodinné domy, 140 m² - Přišimasy

Prodej rodinné domy, 140 m² - Přišimasy
  • Adresa Na Vyhlídce, Přišimasy
  • Ev. č. RT1188-649447
  • Typ rodinné domy
  • Plocha 140 m²

dohodou

Info o ceně v RK.

 

Prodej rodinné domy, 140 m² - Přišimasy

Nabízíme Vám ke koupi rodinný dům s terasou, velkou zahradou, bazénem, vydlážděným prostorem pro parkování a s překrásným výhledem do krajiny, klidné místo na hranici Prahy východ, obec Přišimasy. Pozemek celkem 1040 m², podlahová plocha domu 140 m², celkem 10 místností. Dominantou domu je prostorný obývací pokoj, 3 x ložnice (může být 4x), dále pracovna (šatna s oknem), technická místnost, velká koupelna se sprch. koutem i vanou, 2x samostatné WC a zádveří jako vstupní předsíň do domu. Další potenciál - možnost rozšíření o zimní zahradu díky velké terase, bočními dveřmi je s domem propojen vydlážděný prostor pro parkování a je možné ho zastřešit nebo dobudovat velkou garáž s dílnou, dále je možná i půdní vestavba a na zahradě je základ pro dostavbu zahradního domku.
Dům je zděný, střecha pálené tašky, napojeno na veř. vodovod, kanalizaci, nádrž na dešť. vodu 9 m3 s čerpadlem pro zalévání, bazén 7,5x3,5x1,2 včetně funkční technologie,dobře udržovaný.
Vytápění domu zajišťuje úsporný kotel na peletky s rozvodem ÚT po celém domě + krb.
Interiér domu vás okouzlí příjemnou atmosférou vytvořenou především citlivým sladěním přírodních materiálů jako jsou dřevěné podlahy, přiznané trámy, vestavný nábytek. Obývací pokoj s krbem je krásně prosvětlený,rozdělený na část kuchyňskou, jídelní a odpočinkovou a je propojený se zastřešenou terasou a vstupem do zahrady. Terasa skýtá příjemné posezení a výhled nejen do celé zahrady s dětským domečkem, pískovištěm a velkým bazénem, ale i daleko do krajiny, překrásné jsou zde západy slunce. Ideální pro rodinu s dětmi, kdy můžete začít okamžitě bydlet.
Přišimasy je upravená velmi dobře fungující obec s novým sportovním areálem, dětským hřištěm, MŠ, obchodem a občerstvením. Autem 20 minut do Prahy Černý Most nebo BUS do Úval, Českého Brodu či Říčan, odkud pokračují vlaky na Prahu každých 10-20 minut. Veškerá infrastruktura, ZŠ, lékaři i obchody v sousedních Úvalech autem 6 minut, BUS 15 minut nebo v blízkém Českém Brodě či Říčanech.
Ráda Vám poskytnu podrobné informace a doporučím prohlídku tohoto krásného domu! Ev. číslo: 648833.

Úsporná C

Údaje k nemovitosti

KategorieRodinné domy
LokalitaNa Vyhlídce, Přišimasy
OkresKolín
Velikost5 a více pokojů
Užitná plocha140 m²
Podlahová plocha135 m²
Plocha pozemku1.040 m²
Zastavěná plocha150 m²
Počet podlaží1
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
Míst k parkování4
ParkováníAno
Terasaano
Bazénano
TelekomunikaceInternet
DopravaAutobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V, 400V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední tuhá paliva